Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Новорічна ніч 2018: що одягти, щоб догодити Жовтій Собаці?

Новорічна ніч 2018: що одягти, щоб догодити Жовтій Собаці?
 

Від того, в чому ви вирішите святкувати новорічну ніч, буде залежати ваша впевненість в собі і настрій протягом свята, а також, згідно зі східними повір'ями, прихильність господині майбутнього року. Символ наступаючого 2018 року – Жовта Земляна Собака. Що ж одягти, щоб привернути удачу в наступному році?

Що одягти на Новий Рік 2018

Господині 2018 року – Собаці – припадуть до смаку нейтральні фасони, напівприталені і струмуючі, зі злегка відкритою якоюсь ділянкою тіла. При цьому виразний акцент повинен бути тільки один. Наприклад, повністю закрите декольте і відкрита спина, або простий крій, але злегка оголені плечі.

Просту мінімалістичну сукню можна доповнити оригінальним клатчем, яскравими прикрасами або виразним макіяжем. І навпаки, вибравши сукню, яка і так привертає увагу, обмежтеся акуратними ледь помітними аксесуарами. Дотримуйтесь балансу.

Якого кольору вибрати наряд?

Помаранчевий наряд стане ідеальним вибором для жінок з теплим кольоротипом зовнішності. Але і модниці з холодним кольоротипом можуть дозволити собі одягти помаранчевий – зверніть увагу на наступні відтінки: кораловий, лососевий, персиковий, абрикосовий, бурштиновий, мандариновий, медовий.

Коричневий колір також сподобається Земляний Собаці. Це колір миру, землі, родючості, надійності, стабільності. Люди, які віддають перевагу коричневому кольору, постійні і відповідальні. Вони практичні і чесні, але трохи меланхолійні.

Золотий колір підійде енергійним і рішучим людям, упевненим у своїй власній неперевершеності. Якщо ви злегка ексцентричні і не залежите від думки оточуючих, сміливо вибирайте наряд в одному з відтінків золота.

А якщо ви – легка натура, вам найкраще підійде сяючий наряд, як бризки шампанського. Ніжний світлий відтінок і легке мерехтіння привернуть до вас увагу і створять по-справжньому святковий настрій.

Якщо ви не любите надто яскравий одяг, то можете вибрати будь-який відтінок з жовто-коричневої колірної гами: шоколадний, кавовий, бежевий, айворі і т.д. Доповнити образ можна золотими або бурштиновими прикрасами, а також аксесуарами в чорному або синьому кольорах. Ідеально же підійдуть для новорічної ночі прикраси з золота, бурштину, авантюрину або дерева.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас