Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як підбирати і носити колготки зі смаком?

Як підбирати і носити колготки зі смаком?
 

Настав сезон холодів, а значить, без колготок нам ніяк не обійтися. Вони – єдиний спосіб продовжувати носити сукні та спідниці і не замерзнути. До того ж, колготки можуть стати і центральним елементом вашого образу, якщо навчитися правильно їх вибирати.

Купивши декілька різних пар, за допомогою лише колготок можна виглядати по-різному кожен день. Тому далі ми поділимося з вами порадами інтернет-магазину https://insecret.com.ua/ про те, як правильно підбирати колготки і носити під кожен з нарядів, а також про найпоширеніші помилки, які роблять модниці, одягаючи їх.

Чорні колготки

Вони повинні бути непомітними, і покликані лише гармонійно доповнювати образ (і зігрівати). Коли сумніваєтеся, завжди робіть вибір на користь чорних колготок, адже вони йдуть буквально всім і завжди виглядають чудово. Звичайно, за умови, що це якісний виріб.

Прозорі чорні колготки виглядають дуже сексуально, тому решта одягу та аксесуари мають бути стриманими. Те ж стосується і колготок сіткою. Плюс, і ті, і інші, розтягуючись, роблять верхню частину ніжок візуально більш повними. Враховуйте це, продумуючи свій образ.

Кольорові колготки

Вони завжди виглядають дуже незвично і можуть перетворити однотонний чорний або сірий наряд в цікавий, стильний і свіжий look. Але носити кольорові колготки можна не тільки з нейтральними темними кольорами, ви можете створювати і незвичайні кольорові образи. Головне – вміти підібрати колірну гамму.

Ось найбільш вдалі поєднання кольорів:

- синя сукня і бордові колготки;

- гірчичний шарф, фіолетова спідниця і оливкові колготки;

- сукня в верблюжому бежевому кольорі, коричнева сумка і взуття, бордові колготки;

- чорна або темно-синя сукня в білий горошок і гірчичні колготки.

Яких помилок не варто робити?

• Одягати занадто багато кольорового і яскравого одночасно.

• Одягати кольорові колготки і взуття такого ж кольору або близького до нього.

• Одягати до кольорових колготках низ або верх такого ж самого кольору або близького до нього: крім кольорових колготок решта одягу має бути витриманий в нейтральних тонах.

• Одягати все, включаючи колготки, в різних відтінках одного кольору (мова, звичайно, не про нейтральні тони).

Колготки зі стрілками

Це дійсно дуже жіночні і сексуальні колготки, тому носити їх потрібно з елегантним, класичним одягом, щоб не виглядати вульгарно.

Колготки сіткою

Вони також виглядають дуже сексуально, тому до них застосовується той же правило, що і до колготок зі стрілками. Навіть трохи сексуальний одяг буде виглядати в поєднанні з ними вульгарно, а ваш образ вийде «брудним», і не в хорошому сенсі цього слова. Тому до сіточки також підбирайте елегантний класичний гардероб.

Зате з тілесними колготками сіткою все набагато простіше – вони підходять практично під будь-який одяг, привносячи в образ нотку ретро стилю і роблячи ніжки привабливішими.

Колготки з малюнком

Вони вже точно стануть центром вашого образу. Такі колготки моментально перетворять будь-який наряд, але тут є одне важливе правило – не комбінуйте їх з іншими принтами і візерунками. Тобто, одягаючи колготки з малюнком, всі інші речі підбирайте прості і нейтральні.

Також знайте, що чим дрібніший принт або візерунок на колготках, тим стрункішими будуть здаватися ваші ніжки. Дуже стрункими виглядатимуть ніжки в колготках в дрібний горошок або сердечко. А ось великий горох підходить тільки для худих ніжок, і робить їх більш фігурними.

Колготки з ефектом панчіх виглядатимуть шикарно і сексуально, але тільки в тому випадку, якщо інший ваш наряд буде максимально простим.

Будьте неперевершеною!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас