Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Конверти для новонароджених на виписку

Конверти для новонароджених на виписку

Підшукуєте конверти для новонароджених на виписку? Тоді час звернути увагу на кращі дизайнерські товари - конверти для немовлят на виписку з роддому в інтернет-магазині «Мамине сонечко», кожен із яких відрізняється високою практичністю і функціональністю.

Більшість святкових моделей тут виготовлені з екологічно чистих матеріалів. Вони добре «дихають» і поглинають вологу. А приємні на дотик волокна гарантують Вашому малюкові максимум задоволення від кожної подорожі у країну сновидінь.

Теплі конверти на виписку можна використовувати під час тривалих прогулянок під відкритим небом.

Вони ідеально підходять солоденьким янголяткам від народження до 3 місяців.

Найкращі конверти для новонароджених:
  • містять натуральні матеріали;
  • не спричинюють подразнень шкіри;
  • не викликають у споживачів сумнівів у безпечності їх використання.
Зазвичай такі товари цілком відповідають європейським стандартам якості, тому їхня собівартість інколи перевищує ціни на подібні товари на речових ринках країни.

Цікавлять конверти для немовлят на виписку, оздоблені яскравими стрічками і квіточками? Зверніть увагу на модель «Червона геометрія». Вона неодмінно сподобається батькам крихітної принцеси. Хоча, якщо її подарувати новоспеченим матусям богатирів, чекайте лишень на позитивні враження!

Ошатні конверти на виписку з пологового будинку «Принцеса» згодом можна використовувати в якості теплих ковдр, під якими малюки засинатимуть ледве не зі швидкістю світла.

Головними особливостями запропонованих товарів є екологічно безпечні матеріали, якісні аксесуари, стійкі до побутових пошкоджень тканини й оригінальний дизайн. Лише завдяки професійним здібностям майстрів ваші первістки вже у пелюшковому віці дивуватимуть оточуючих вишуканою зовнішністю. А все завдяки незвичайним візерункам на білій полотнині, що уносять думками у світ не по-дитячому відвертої краси.

Крижма на щастя й добробут

Крижма на щастя й добробутЩоб малюк ріс здоровим і щасливим, батьки намагаються похрестити його якомога раніше.

В Україні цей обряд популярний у всіх регіонах. І хоча його головна мета – забезпечити новонародженим світле життя, в якому не буде місця хворобам і розчаруванням, більшість батьків не залишають без уваги зовнішній вигляд головних героїв свята.

З цією метою обирають крижмо на хрестини від найкращих виробників. Іменні товари з гіпоалергенних матеріалів забезпечують безперебійне надходження кисню до кожної клітиночки ніжної шкіри.

Вони добре вбирають вологу і на відміну від вишуканого, та не завжди практичного атласу не дають малюкам змерзнути після головних етапів обряду.

Крижма для хрещення «Первоцвіт жовтий» виготовлена з домотканого полотна. Ця модель на 100% складається з легкої бавовни, що зберігає бездоганний вигляд навіть в умовах щоденного прання. Довершена машинна вишивка вражає яскравістю сонячних кольорів, які назавжди залишать у пам’яті батьків лагідні спогади від найважливішої в їхньому житті події.

На цій та на багатьох інших крижмах за бажанням дорослих можна вишити ім’я малечі або найбільш популярні надписи «Від хрещеної мами з любов’ю» чи «Врятуй і Збережи». Крижма на хрестини «Хлопчик молиться», виготовлена з натурального батисту, відрізняється особливою легкістю. Вона чудово зберігає форму і не витягується після багаторазового прання у делікатному режимі.

Справжньою родзинкою цієї моделі є машинна вишивка золотими нитками. Оптимальний розмір виробів – 90х90 см – ідеально підходить новонародженим сонечкам. В пошані більшості українських батьків – крижми для хрещення на цій сторінці m-sonechko.com/product-category/kryzmy-ryshnuku-dlia-hreshchya. Їхня середня вартість складає 235-260 гривень. За вишивку імен і надписів споживачі сплачують від 30 до 90 гривень.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас