Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як організувати незабутній День Миколая для дітлахів

Як організувати незабутній День Миколая для дітлахів
 

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших і найдовгоочікуваніших свят у дітлахів. Адже цей день наповнений чудесами і приємними сюрпризами! А ще саме з нього починається вже той самий передноворічний сезон зі шкільними і дитсадковими ранками, подарунками, прикрашеними будинками і вулицями. Зі свята Святого Миколая розпочинається все це диво! Але що придумати, як зробити так, щоб чудеса не закінчилися відразу ж після виявлення подаруночка вранці?

Як відомо, День Святого Миколая відзначають 19 грудня, і в цьому році він припадає на вівторок. Тобто, швидше за все, вашому малюкові після приємного сюрпризу під подушкою все одно доведеться відправитися в школу або садок, як і в будь-який інший день. Але і такий день у малечі може стати по-справжньому чарівним і особливим, якщо докласти трохи більше сил і приділіти більше часу цьому святу.

Отже, що можна придумати?

Дитяче свято Миколая в школі чи садочку

Звичайно, ви можете організувати звичний святковий ранок, і він буде асоціюватися у малечі зі святом. Але, як було сказано тільки що, це звично. Якщо ж ви хочете зберегти атмосферу чарівництва і по-справжньому здивувати дітлахів, краще замовте дитяче свято, яке стане для малюків сюрпризом. Програма не обов'язково має бути дорогою або довгою. Навіть півгодинки-годинка в компанії професійних аніматорів перетвориться на справжнє диво для дітей!

Поїздка в резиденцію Святого Миколая

У багатьох містах до свята Святого Миколая влаштовуються цілі резиденції з відповідним декором і акторами. Замість або після уроків ви можете відвезти туди школярів, де вони зможуть загадати свої найпотаємніші бажання, поспілкуватися з Миколаєм і вдосталь нафотографуватися. В результаті – море яскравих вражень і справжній святковий настрій у дітей і купа красивих фото на пам'ять у вас!

Благодійність

Якщо ви ще не розповідали дитині про Святого Миколая, вам дійсно варто це зробити. А заодно і заохочувати в дитині прагнення до добрих справ і благодійності. Прекрасна ідея на День Святого Миколая – взяти непотрібні речі та іграшки з дому і віддати їх на благодійність (до церкви або в дитячий будинок). Також можна купити смачні подарунки, іграшки, канцтовари та порадувати ними дітей з малозабезпечених сімей, дитячих будинків та інтернатів – для них це буде справжнім дивом, а ваше чадо зрозуміє, як приємно вершити добрі справи і допомагати тим, хто цього потребує.

Щасливого свята Миколая!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас