Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати дитячий ігровий килимок

Як вибрати дитячий ігровий килимок
 

Сьогоднішній ринок дитячих товарів може похвалитися колосальним асортиментом продукції, з якого все складніше і складніше вибирати. Це ж стосується і дитячих ігрових килимків – не вибирати ж навмання! Якщо і перед вами стоїть цей нелегкий вибір, в нашій статті ви зможете дізнатися більше про те, чим вони відрізняються, і як вибрати правильний ігровий килимок для свого малюка.

Дитячі ігрові килимки різняться за ціною та якістю

Як і будь-які інші товари, дитячі ігрові килимки, звичайно ж, відрізняються за ціною і якістю. Є прості дешеві моделі, а є килимки з більш якісних матеріалів і з безліччю додаткових функцій – звісно, вони коштують дорожче. На сучасному ринку є і ігрові килимки з натуральних (і навіть органічних) матеріалів – звичайно ж, вони також коштують чимало. Тут вам потрібно вибирати з того, що важливо для вас, і що ви вважаєте важливим для свого малюка. А взагалі ціни на дитячі ігрові килимки варіюються від 250 грн до 3000 грн.

Від найпростіших ігрових килимків до самих наворочених

У двох словах, дитячий ігровий килимок – це килимок, на якому дитина грає. Але деякі сучасні моделі настільки наворочені, що важко уявити, як малюк взагалі на такому килимку може хоч колись скучити.

- Найпростіші ігрові килимки – це, грубо кажучи, підстилка з м'яких матеріалів, на якій дитині комфортно лежати.

- На крок вище: Килимок з блоків з «пінки», з'єднаних між собою – квадратів, шматочків пазлів, букв або фігурок.

- Наступний рівень: М'які килимки в формі тварин та інших форм з різними текстурами і бортиками, за які можна хапатися. Ці моделі ідеально підходять для викладання на животик і паралельно розвивають відчуття дотику, адже їх так цікаво чіпати ручками!

Найбільш наворочені моделі: Це вже ігрові килимки з арками, до яких кріпляться всілякі іграшки. Малюкам так подобається з ними грати!

Складні і портативні ігрові килимки для дітей

Замість звичайного ігрового килимка для малюка ви можете купити складаний або портативний. Це – прекрасний спосіб забезпечити дитині чисте і безпечне місце для гри, де б ви не знаходилися. Такий килимок ідеально підійде для подорожей, пікніків, прогулянок у парку, будинків ваших друзів і родичів, не розрахованих на дітей.

Ви не зможете помилитися при виборі дитячого ігрового килимка

Будь-який ігровий килимок допоможе зайняти дитину, поки батьки займаються іншими справами по будинку. Від самого простого до новітньої моделі – будь-який дитячий ігровий килимок стане прекрасним подарунком для кожного малюка!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас