Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модні поради: як підібрати ремінь до блузки, сукні, брюк, спідниці і верхнього одягу

Модні поради: як підібрати ремінь до блузки, сукні, брюк, спідниці і верхнього одягу

Хороший ремінь може повністю перетворити наряд, а підібраний неправильно – зіпсувати навіть самий стильний look. Незважаючи на те, що цей стильний аксесуар може стати центральним акцентом образу, ви не можете просто взяти і одягти ремінь на блузу, сукню або кардиган і очікувати, що будете виглядати добре і зі смаком. Як же правильно підібрати і носити ремінь з блузкою, сукнею, брюками, спідницею і верхнім одягом?

Знайте, коли одягати ремінь

Топи
як стильно носити ремінь
Якщо ви тільки не професійний стиліст, одягати ремінь на блузи, топи, футболки, светри, туніки і кардигани не рекомендується. Так ви лише будете виглядати старше і досить дивно. А якщо ви хочете, наприклад, підкреслити талію, одягнувши одну з таких блуз - https://cardo.ua/7-bluzi, заправте її в спідницю, а на спідницю одягніть ремінь. Або ж можна тільки передній поділ блузи заправити в штани зі стильним ременем, щоб позначити талію і зробити торс візуально більш мініатюрним.

Джинси і брюки
як стильно носити ремінь
Ремінь доречний на всіх джинсах і брюках, у яких є для нього петлі. Не намагайтеся одягти ремінь на штани, у яких немає для нього петель, так як він буде постійно злітати вгору, через що ви будете і виглядати, і відчувати себе недобре.

Сукня

Ремені можна і навіть потрібно носити під сукні. Але будьте обережні, намагаючись створити чіткий силует там, де він не передбачений. Через ремінь тканина може зібратися занадто сильно, що зіпсує фасон сукні. Якщо ви хочете носити сукню з ременем, загляньте в інтернет-магазин cardo.ua - тут представлено багато стильних приталених і напівприталених моделей, які ідеально для цього підійдуть.

Спідниці

Ремені дуже стильно виглядають на спідницях з високою талією. Так що, якщо у спідниці передбачені петлі для ременя, сміливо одягайте його!

Верхній одяг

Якщо пальто, курточка або дублянка йде в комплекті з поясом, носіть його. Так ваш образ буде максимально природним. Також ви можете спробувати носити і інші ремінці, але поєднувати їх з верхнім одягом може бути досить складно. Тому ваш найкращий вибір в даному випадку – тонкий поясок зі шкіри або шкірозамінника в нейтральному кольорі.

Носіть ремінь зі смаком

Іще декілька порад від cardo.ua:

1. Ремінь для талії чи стегон? Звичайно ж, ремінь приверне увагу до тієї частини тіла, на якій буде одягнений. Ремені на талію вважаються безпрограшним варіантом, адже вони роблять акцент на найстрункішій частині тіла. Але той же самий ефект може створювати і ремінь на стегнах, якщо він злегка прикритий з двох сторін. Тобто, одягаючи ремінь на джинси, заправте передній поділ футболки або блузи, і ви виглядатимете набагато стрункіше.

2. Зав'язуйте кінчик занадто довгого ременя. Це не тільки практичний, але і дуже стильний хід. Головне, щоб кінчик ременя був досить довгим і м'яким, щоб акуратно лягати і не чіплятися за одяг.

3. Ремінь під взуття? Ви не прогадаєте, якщо будете підбирати ремінь під взуття, але це не обов'язково. Підібравши його під взуття, ви виглядатимете стильно й елегантно. Але якщо ви хочете створити більш оригінальний casual образ, то різні ремінець і взуття виглядатимуть набагато цікавіше.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас