Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як створити для дітей новорічне диво

Як створити для дітей новорічне диво

Для батьків немає нічого важливішого, ніж повні щастя очі їхніх дітей. Тож мільйони сімей по всій країні планують січневі свята таким чином, щоб їхні дітлахи на кілька новорічних днів поринули у казку. І зовсім не обов’язково організовувати подорож до Лапландії на смаколики від Санти або ж бронювати квитки на переліт до Діснейленду. На щастя, в нашій рідній Україні програма різдвяних свят також насичена, особливо у столиці та легендарному місті Лева.

Київ та Львів – епіцентри дитячих новорічних дійств-2018

Цього року в кожному обласному центрі очікується пожвавлення під час культурно-масових заходів, приурочених до Різдва та Нового Року, тобто маленьким українцям буде де розважитися і в невеличких містах та селищах. Проте цілковито поринути у дивовижну атмосферу свята вони зможуть традиційно в серці країни, Києві, та у вічно чарівному Львові. Ми підготували перелік найцікавіших культурно-розважальних заходів, місць та події для дітей на новорічні канікули та різдвяні свята.

Київ:

Політ до зірок. Гості Києва, яким вдасться відвідати місто в період новорічних свят, зможуть подарувати своїм дітлахам купу незабутніх вражень. Наприклад, споглядання на спеціальному куполоподібному екрані столичного планетарію космічного дійства у форматі 3600 за участю казкових персонажів.

Створення ялинкових іграшок. Відвідати відповідну екскурсію та побачити як створюються улюблені новорічні прикраси можна на фабриці біля ст. м. «Житомирська» за попереднім записом.

Зупинити викрадача Різдва. З 23 грудня по 8 січня в Палаці «Україна» проходитиме новорічний спектакль за участі Діда Мороза та Снігуроньки.

Головна ялинка країни. 19 грудня на Софіївській площі відбудеться урочисте відкриття Міста Розваг разом з головною ялинкою. На площі розмістять тематичні крамнички зі смаколиками, розвісять новорічні гірлянди, розпочнуть новорічний марафон колядок. Вся програма триватиме понад три тижні, тож гостям міста слід заздалегідь зняти квартиру в Києві.

відсвяткувати новорічні свята з дітьми

Окрім того, з малечею можна буде відвідати резиденцію Діда Мороза у столичному ВДНГ, подивитися не екзотичних звірів у Київському зоопарку, побачити дива Новорічної Фантазії в Цирку або ж сходити на феєричний мюзикл «Пітер Пен», що проходитиме з 19 грудня у Конгрес-холі.

Львів:

Різдво у Львові. Приготуйтеся спостерігати щире здивування та посмішку на обличчі дитини під час народного вертепу зі співом українських колядок. І все це поряд з величною ялинкою в святковій ілюмінації прямо в центрі міста. Організатори обіцяють ще більш грандіозну програму, ніж у минулому році, тож подбайте про оренду житла у Львові заздалегідь.

• Подарунки від Святого Миколая. Потримати за бороду самого Миколая можна буде в Шевченківському Гаю. Там же можна поласувати солодощами на ярмарці.

Дитяча казка-балет «Лускунчик». Вистава створена в історичному стилі, підкреслена проекційними рухомими декораціями. У ній беруть участь артисти балету Львівського національного театру опери та балету.

відсвяткувати новорічні свята з дітьми

Слід відзначити неповторну атмосферу Львова в період Різдва та Нового Року. Видатна архітектура міста разом зі сніговими подушками на дахах та святковою ілюмінацією подарують дітям казкові спогади.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас