Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі інтер’єрні тренди прийдешнього 2018 року

Найкращі інтер’єрні тренди прийдешнього 2018 року

Збираючись повністю оновити ремонт в наступному році або просто бажаючи злегка освіжити обстановку в будинку, ви напевно хочете, щоб ваш інтер'єр був модним і трендовим. Домогтися цього, навіть своїми силами, допоможуть поради експертів. Які ж інтер'єрні тренди, на їхню думу, будуть актуальні в 2018 році?

Латунь

Мідь потихеньку відходить на другий план, а латунь набирає актуальності. Стильні акценти з латуні зроблять інтер'єр кімнати більш теплим і затишним. Це можуть бути лампи, вази, рамки на дзеркалах, свічники, предмети мистецтва тощо.

Не любите латунь? Не біда. Також актуальними в наступному році будуть срібло і оцинковка – такі елементи декору також внесуть світла і тепла в інтер'єр квартири.

Порада: Металевий декор використовуйте дуже помірно, тільки в якості акцентів і біля предметів і поверхонь, що не блищать.

Натуральне дерево

Тільки мова йде не просто про звичайні меблі з натурального дерева, а з дерева в максимально природному його вигляді, як еко меблі з масиву від меблевої студії "Клен". Від обідніх столів і дверей до лавок, табуретів і рамок для картин – дерево з мінімальною обробкою буде на піку популярності в світі декору, а особливо перероблене дерево. 

Таке природне і затишне, натуральне дерево привнесе в інтер'єр світла і тепла, зробить його трохи яскравішим і по-домашньому затишнішим, наблизить вас до природи.

Wasi-sabi

Досконалість в недосконалому. Давня японська філософія wasi-sabi – це мистецтво бачити красу в недосконалості, дозволяючи часу природно впливати на речі. Не плутайте wasi-sabi з лінню або безладом, ця філософія вчить фокусуватися на історії предмета, а не просто на його недосконалому зовнішньому вигляді.

Якщо і ви хочете привнести трохи wasi-sabi в свій будинок, купуйте предмети інтер'єру з високоякісних матеріалів, які прослужать десятки років, і в природній колірній гаммі. У міру старіння на цих матеріалах будуть з'являтися природні тріщини, подряпини і інші ознаки зносу. Цей стиль інтер'єру ідеально підійде тим, хто любить практичність, природну красу і ностальгічну атмосферу.

Органіка

З огляду на те, як в наше життя все сильніше впроваджуються цифрові технології, як стрімко воно набирає темп, і як втомлюємося ми від кам'яних джунглів, так хочеться хоч удома створити затишну розслаблюючу атмосферу. І допоможе вам у цьому, звичайно ж, сама природа.

Але мова не тільки про кімнатні рослини. Мова про всі природні матеріали, які ви тільки зможете використовувати в інтер'єрі, знову ж таки, просто і мінімально обробленв, які створять той самий настрій єднання з природою і справжнього відпочинку.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас