Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Працевлаштування в Польщі: до кого звернутися?

Працевлаштування в Польщі: до кого звернутися?

Чому б не спробувати свої можливості та не заробити, працюючи за кордоном? Адже зараз можна без проблем знайти роботу в Європі та заробляти мінімум в 3 рази більше, ніж на батьківщині. До кого можна звернутися, щоб отримати змогу добре влаштуватися?

Враховуючи, що зараз від польських роботодавців надходить велика кількість пропозицій, ви можете звернутись до агенції працевлаштування в Польщі. Ми розповімо, як ви можете знайти роботу в Польщі для жінок та чоловіків самостійно, без допомоги посередників. Будьте готові, що вам знадобиться віза в Польщу, до того ж робоча. Таким чином, якщо вас цікавить робота в Польщі на зиму або ж на інший сезон, ми розповімо, до кого звернутися.

Робота з посередниками та без

Робота в Польщі для жінокВарто вирішити для себе, яким чином ви будете влаштовуватись за кордоном. Таких варіантів є всього декілька. Перший – через знайомих. Якщо хтось із ваших родичів або знайомих уже успішно знайшов роботу в Польщі на зиму або на інший сезон, варто розпитати про умови праці та можливість влаштуватись на такій самій посаді або у тому ж самому місці. Наприклад, це може бути готель або завод чи фабрика. Там завжди є багато вакантних місць. Якщо обирати вакансії на роботу в Польщі для жінок, то тут зазвичай найчастіше потрібні прибиральниці, няні, хатні робітниці. Якщо у вас є досвід, вас можуть офіційно влаштувати як швачку або медсестру чи косметолога. На більшість простих вакансій приймаються люди без знання мови, тому переживати стосовно цього не варто. Звичайно, бажано вивчити хоча б елементарні фрази або хоча б мати з собою розмовник.

Є ще один варіант – ви можете пошукати інформацію щодо праці в Польщі через Інтернет. Ви знайдете багато пропозицій, начебто без посередників. Проте якщо почнете телефонувати, то впевнитесь, що все працевлаштування в Польщі здійснюється через третіх осіб. Часто це шахраї, які займаються начебто легальним пошуком роботи в Польщі для жінок, чоловіків. Тому краще звертатись до офіційних кадрових агенцій, які зареєстровані та напряму взаємодіють з роботодавцями. Тоді не буде ніяких ризиків, що вас можуть обманути або послати на зовсім іншу вакансію, ніж було домовлено.

Visa Pro - Праця в ПольщіТретій і найбільш безпечний варіант – агенція працевлаштування в Польщі. Це той випадок, коли ви можете бути впевнені, що вам покажуть повний перелік вакансій від роботодавців, серед яких ви зможете обрати для себе найбільш підходящий варіант. Наприклад, якщо вас зацікавить робота в Польщі на зиму для жінок, вам дадуть змогу розглянути всі можливі вакансії, які є в переліку. Саме так працює агенція Visa Pro. Коли ви визначитесь з вакансією, вам допоможуть укласти трудовий договір. Враховуючи, що працювати по контракту безпечно та вигідно, звернутися до агенції – найкраща можливість влаштуватись, не ризикуючи.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас