Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Обираємо дитячий візочок для прогулянок

Обираємо дитячий візочок для прогулянок

Коли малюк дорослішає, він пізнає світ навколо з великою зацікавленістю. Батьки, які хочуть, щоб дитина розвивалася здоровою та повноцінною, будуть підтримувати її у цій подорожі. Можливо, потім вона не згадає про свою першу прогулянку у візочку, але цей момент все одно буде важливим для всієї сім`ї.

Компактність.

Перш ніж обрати візочок, в якому новонароджений буде проводити значну частину свого часу, враховуйте усі нюанси. На перший погляд ми можемо не побачити наскільки важливо правильно розрахувати розміри та вагу дитячого транспорту. Зробіть виміри ваших дверних отворів у будинку та ліфті. Якщо передбачається постійний підйом візочка по сходинкам, купуйте легку складальну модель. Наприклад, прогулянкові візочки GB та Holiday Britax можна дуже компактно скласти в сумочку та нести на плечі, що стане особливо в нагоді у подорожах.
вибрати дитячий візочок для прогулянок

Надійність.

Використання потужних сучасних технологій дозволяє створювати досить надійні та довговічні конструкції, які прослугують не одному поколінню сім’ї. Звісно, коштують такі візочки не дешево. Наприклад: Cybex, Silver Cross, Joolz, Hartan, Bugaboo і Mutsy виробляють якісні та дорогі візочки. Дизайн кожного року вдосконалюється. Усе це робить їх сегментом преміум класу. Але, не забувайте, що іноді краще заплатити один раз за якість, ніж декілька разів за дешевизну.

Функціональність.

Найпоширенішою проблемою у візочках виявляється складність їх керування. Безповоротні колеса, важкі рами, незручні ручки можуть перетворити ваші прогулянки у справжнє випробування. Для того, щоб не допустити цього, звертайте увагу на всі характеристики транспорту. Гарний візочок повинен бути не лише ідеальним місцем для відпочинку дитини, але і гарантувати її безпеку та приносити радість дорослим.
вибрати дитячий візочок для прогулянок

Зручність.

Сучасні виробники дитячих товарів існують в умовах жорсткої конкуренції. Кожен намагається виділитись чимось окремим: дизайном чи кольором. Але найголовнішою умовою гарного візочка була і залишається зручність його використання. Невеликій розмір, легкість та простий процес складання і розкладання дозволяють навіть старшим дітям гуляти с молодшими. А жінки можуть с полегшенням забути про важкі фізичні вправи перед кожною прогулянкою.

Економія.

Все-таки економія на гарному візочку можлива! Наприклад, придбайте одразу систему 3 в 1, а не шассі з люлькою, прогулянковий візок та дитяче автокрісло окремо. Передбачливою буде купівля усіх частин, які належать однаковому бренду, тоді більше одного шассі не знадобиться. Якщо потурбуватися про купівлю візочка заздалегідь, тоді з’являється шанс спіймати акцію з гарною знижкою, що періодично дозволяють собі відомі імениті бренди. Знайти всю інформацію, почитати докладні характеристики та відгуки можна на сайті: http://mamakupi.ua/katalog/kolyaski. Також, на Mamakupi.ua розміщується інформація про знижки та є можливість забронювати бажаний візочок заздалегідь.
вибрати дитячий візочок для прогулянок

Будьте обачливими у своєму виборі та отримуйте задоволення від гарних прогулянок кожного дня!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас