Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Куди вирушити усією родиною цієї весни

Куди вирушити усією родиною цієї весни

Зима добігає кінця, скоро на зміну їй прийде весна, тож сонце буде не лише світити, але й гріти. А поки до довгоочікуваної пори залишається ще трохи часу, можна подумати про сімейний відпочинок та заздалегідь обрати напрямок. Портал добової оренди житла Doba.ua знає, де провести яскраві вихідні усією родиною, тому разом з ним ми підготували кілька цікавих рішень.

Весняний Львів

Для більшості українців Львів — найпопулярніше місце відпочинку. Однак саме тому ми не радимо їхати до нього сім’ям з маленькими дітьми на різдвяні свята чи влітку: тоді у місті багато туристів, на вулицях гамірно, взимку у натовпі можна підхопити вірус, а літню спеку погано переносять навіть дорослі. Однак весняний Львів — чудове рішення для сімейного відпочинку, коли дітей можна познайомити із культурною столицею України з максимальним комфортом. Звичайно, туристи нікуди не зникнуть, але навесні їх поменшає, а погода надихатиме на довгі неквапливі прогулянки. Крім того, завдяки зменшенню туристичного ажіотажу проблемою не будуть ані купівля квитків, ані оренда квартир. Львів недорого можна подивитися у квітні, коли кав’ярні ще не встигли переглянути свої цінники перед травневими святами, а на дитячі атракціони не вишикувалися черги.
Куди поїхати родиною навесні

«Дитячий» Київ

Подорож до столиці — справжнє свято для малечі. Куди б ви не вирушили в Києві, скрізь знайдете кінотеатр з попкорном та мультфільмами або торговий центр з величезною кількістю дитячих магазинів та атракціонами. Без сумніву, діти будуть у захваті від столичного розмаїття розваг. Тому батькам варто готувати свої гаманці та готуватися до шквалу дитячих «хочу» на кожному кроці.
Куди поїхати родиною навесні

Ідеальний сімейний вікенд

Для того, щоб розважитися, не обов'язково їхати до великого міста. У цьому році популярними будуть сімейні мандрівки й іншими мальовничими містами України. Наприклад, дехто з батьків планує побувати з дітьми у Вінниці та Ужгороді. Вікторія, мама 2-х дітей, цього року повезе родину до Тернополя: «Спланувати поїздку набагато легше, коли не потрібно переживати будуть квитки чи ні. Я продумала все заздалегідь: куплю необхідні речі, зніму квартиру у Тернополі, однокімнатну чи двокімнатну, дізнаюсь про цікаві місця. Мені подобаються розмірені прогулянки парками. Такі собі європейські канікули. Діти теж у захваті, для них зміна оточення – справжня пригода".
Куди поїхати родиною навесні
Ми радимо планувати сімейний відпочинок заздалегідь, але пам'ятайте, який би напрямок ви не обрали, головний критерій - щоб ним була задоволена вся сім'я. Гарної мандрівки!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас