Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як поєднувати прикраси з білого і жовтого металу

Як поєднувати прикраси з білого і жовтого металу
 

Суперечки на тему поєднання прикрас з різних металів ведуться вже давно, і зараз це вже не вважається несмаком. Сучасні модні правила не такі жорсткі, як раніше, завдяки чому у модниць з'явилося більше можливості самовиражатися. А аксесуари та прикраси – найкращий спосіб продемонструвати оточуючим свій стиль і індивідуальність.

Незважаючи на це, багатьом жінкам все ж складно поєднувати золото зі сріблом або білі і жовті метали в біжутерії. Щоб ви могли дозволити собі більше свободи і використовувати свою колекцію прикрас на 100%, при цьому виглядаючи стильно і гармонійно, скористайтеся нашими порадами.

Обручка не рахується!

Тільки той факт, що у вас обручка з білого металу, не повинен обмежувати вас від прикрас з жовтого золота на все життя. Наша думка така – колір обручки можна не враховувати зовсім. З якого б металу вона не була виготовлена, ви завжди будете її носити, і вона не повинна ставити вас в такі вузькі рамки.

Не сходьте з розуму, намагаючись ідеально поєднувати фурнітуру

Ще один момент, який ми вважаємо не таким вже важливим – металева фурнітура на одязі, взутті, сумочках, аксесуарах. Звичайно ж, ви можете підбирати речі з металевою обробкою в тон, але це зовсім не обов'язково. Підбираючи обновки тільки за кольором фурнітури, можна збожеволіти, та й потім, звертати увагу на цю дрібницю, складаючи образи – не вистачить ніякого терпіння. В крайньому випадку, просто зробіть вибір на користь речей з не настільки яскравою фурнітурою.

Прикраси з жовтого і білого металу повинні поєднуватися між собою гармонійно

Прикраси з жовтих і білих металів виглядають разом добре, якщо вони виглядають так, ніби йшли в комплекті – тобто, гармонійно між собою поєднуються. Головне правило тут – якщо у прикрас різний колір, значить, вони повинні бути виконані в одному стилі.

Як поєднувати прикраси з білого і жовтого металу

Далі ми запропонуємо вам ще три поради – три певних способи носити білі і жовті прикраси разом.

Порада 1: Одягніть одну прикрасу, в якій поєднуються жовтий і білий метали

Це – найпростіший спосіб скомбінувати прикраси з різних металів. Одягніть одну прикрасу, виконану з двох металів – наприклад, це може бути браслет, ланцюжок або намисто. Далі ви можете доповнювати образ біжутерією або ювелірними виробами з жовтих і білих металів, головне – підбирати їх за стилем.

Порада 2: Одягайте жовтий і білий метали поруч

Ще один безпрограшний спосіб виглядати стильно, комбінуючи прикраси з різних металів – це одягти їх зовсім поряд. Це може бути два браслета на одному зап'ясті (або ж браслет і годинник), два кільця на одному пальці або два ланцюжки. Такий хід виглядає дуже стильно і цікаво.

Порада 3: Додайте третій колір

Ще один простий спосіб носити прикраси з різних металів – додати третій колір. Це може бути червоний метал або, наприклад, чорний матовий пластик. Поєднання білого, жовтого і червоного металу (червоне золото, мідь і т.д.) виглядає дуже стильно і гармонійно. Або ж задайте основу чорним матовим кольором – прикрасами зі шкіри або матового чорного пластику, а потім додайте до них золото і срібло. Так образ вийде сміливим і незвичайним. Або ж третій основний колір можуть створювати камені, тоді як основа прикрас виконується з різних металів. Але в цьому випадку досягти гармонії складніше.

Змішувати чи не змішувати метали – ваша справа!

Незважаючи на те, що сучасна мода диктує вільне поєднання всіляких прикрас, ви можете залишатися відданою класиці. Ви можете змішувати біжутерію в рідкісних випадках, а в іншому віддавати перевагу традиційним поєднанням прикрас. Але якщо ви вирішите поекспериментувати, наші поради будуть вам дуже доречні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас