Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Бюджетний відпочинок в Україні з дітьми – куди відправитися?

Бюджетний відпочинок в Україні з дітьми – куди відправитися?

Весна і літо – ідеальний час для сімейного відпочинку. І пануючи відпустку в теплий сезон, більшість сімей замислюється саме про відпочинок на морському узбережжі. Але ж Україна багата не тільки двома морями, але і безліччю інших прекрасних місць для відпочинку, де теж можна і покупатися, і оздоровитися, і при цьому витратитися набагато менше. Якщо і ви хочете чогось новенького в цьому році, ми запропонуємо вам декілька місць для недорогого сімейного відпочинку, що ідеально підійдуть і дорослим, і дітям.

Звичайно ж, перш за все це – курорти Західної України, одним з найкращих серед яких є Трускавець. Так, на відпочинок в Трускавці ціни можуть бути дуже різними, проте на сайті ukrwesttour.com.ua ви зможете вибрати свій відпочинок за найвигіднішими для вас умовами.

Але і це ще не все, то ж…

Куди ще можна поїхати відпочити всією родиною?

Шацькі озера

Унікальний заповідник, де в одному місці зібрані найчистіші озера, гірське повітря, ліси та чудова первозданна природа. При цьому поселитися можна як в котеджі, пансіонаті або приватному будинку, так і просто в наметі на березі озера Світязь. Поїсти, як і на будь-якому курорті, можна в кафе, ресторані, їдальні, насолодитися місцевою домашньою кухнею, так і приготувати самостійно, купивши продукти на ринку. Крім того, що відпочинок на Шацьких озерах доволі доступний. Тут можна накупатися, порибалити і позасмагати, походити по пішим маршрутам, спробувати річкового вугра і, звичайно ж, наїстися смачних лісових ягід і грибів.

Блакитні озера

Це по-справжньому чарівне місце знаходиться в Чернігівській області, село Олешня. Озера з кристально чистою блакитною водою зручно розташувалися в лісовій гущавині. Правда, цей курортний заповідник не так відомий, як Шацькі озера або Синевір, тому умови проживання тут не класу люкс – на свій вибір ви можете зняти дерев'яний будиночок з ліжками або поставити свій намет. Готувати доведеться самостійно, проте накупатися, оздоровитися і насолодитися дивовижною красою вийде практично безкоштовно, не враховуючи витрати на проїзд.

Озеро Синевір

Продовжуючи екскурс по озерам, рекомендуємо відвідати знамените озеро Синевір – одне з наймальовничіших місць України, і її своєрідна візитна картка. Саме озеро овіяне тисячами легенд – це найглибше озеро в Україні. Температура води в озері влітку близько 11 градусів, тому накупатися вдосталь в озері навряд чи вийде, а ось насолодитися красою місцевої природи, подихати свіжим гірським повітрям і скупатися в гірській річці Теребля, назбирати грибів і наїстися лісових ягід – це вам вдасться сповна. Тут можна як поставити намет і насолоджуватися відпочинком дикуном і неймовірно красивим зоряним небом в відображенні озера, так і зняти житло в селі Синевірська Поляна, яке обійдеться всього в 75 гривень з людини.

Буцький каньйон

Могутні скелі каньйону і водоспад, який залишився від першої на території України ГЕС – все це розташоване в самому центрі України, в Черкаській області, с. Буки. Каньйон розташований на річці Гірський Тікич. Це прекрасне місце для пішого походу з дітьми з наметами. Дістатися до каньйону найпростіше з села Жашків.

Південний Буг

Ще одне мальовниче місце серед степів. Найпопулярніший вид відпочинку на Бузі – це рафтинг, причому є як складні маршрути для любителів екстриму, так і більш прості, на які можна відправитися навіть з дитиною від 6 років. І як завжди, свіже повітря, тепла вода, невимовної краси природа і до того ж море вражень і яскравих незабутніх емоцій від такого відпочинку вам забезпечені, при чому за цілком доступною ціною.

Приємного відпочинку!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас