Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Поздоровлення зі святом Великодня

Привітання до Великодня

1. Котилася писаночка з гори на долину,
Прикотилась прямісінько до нас у гостину,
А за нею йде Великдень, несе білу паску,
Дзвонить в дзвони, всім дарує радощі і ласку.
Відчиняймо воротонька, гостоньків вітаймо,
"Христос воскрес!" усі разом мерщій заспіваймо.

2. Христос Воскрес!

Ясніє сонечко і квітне світ увесь! І ронять Ангели Тобі пір´їнки з крил - на знак того, що Бог Тебе благословив!

Веселих свят!

3. Шановні земляки!

Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.

Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. Звісно, ці прості вимоги до кожного християнина - дуже мізерні в порівнянні з тією пожертвою, яку поніс Спаситель Ісус Христос заради порятунку людства від гріхів. Але, як переконує Святе Письмо, будь-яка добра справа, зроблена однією людиною на користь іншої, є гідною в очах Господніх і з часом обов’язково воздасться їй сторицею. Пам’ятаймо про це повсякчас і повсюди!

Пасхальні дні - це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх молитвою та добрим словом.

Зі святом вас, шановні. Від усього серця бажаємо вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

4. Рік у рік любов Господня
Творить свято Великодня.
Маленькі ангели несуть дари з небес.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

5. Явилась милість нам Господня
І оживила світ, немов в раю;
В знаменне світле свято Великодня
Вітаю щиро кожну я сім’ю.

Бажаю щастя й злагоди в родині
Та благодаті Божої з небес
І хай по всій лунає Україні:
- Христос воскрес!

- Воістину воскрес! 6. Від усього серця щиро вітаю із найсвітлішим весняним святом – Великоднем!

Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Направимо наші молитви на добрі справи, світлі помисли, відродження Української Нації і ствердження Української Держави.

Вітаючи з світлим Воскресінням Христовим, щиро бажаю добра, радості, благополуччя, миру і спокою в душі, Божого благословення.

7. Проміння тепле
Сиплеться з небес
Вітаємо з Паскою
Христос воскрес!

8. І квіти, і сонце, і небо ласкаве
Ісуса вітають! І ми його славим!
За те, що щасливі, за те, що здорові,
за ясний Великдень в родинному колі!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!

9. У ці урочисті святкові дні сердечно вітаю вас, дорогі колеги, з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій.

Бажаю вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа.

Бажаю всім здоров’я, добробуту й успіхів у добрих ділах!

Христос воскрес!

10. З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть мої найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров´я і добробуту!

Сердечно бажаю, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України.

Нехай радісні Пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на Вашому життєвому шляху.

Христос воскрес!

11. Весна розквітла наче казка,
І сяє сонцем височінь небес.
Вітаю з світлим святом Пасхи!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

За матеріалами vitau.org.ua

Попередня частина

Наступна частина



ДО ВАШОЇ УВАГИ!! На сайті МАМА-ТАТО з´явилися Великодні листівки! Ви можете надіслати віртуальну листівку і привітати з Великоднем своїх близьких, коханих, друзів та знайомих. Така листівка стане відмінним подарунком, який завжди буде доставлений вчасно!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас