Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати стиль кухні на замовлення

Як вибрати стиль кухні на замовлення

Кухня — це не просто кімната, в якій готують їжу, це душа всього дому і власна майстерня для кожної господині. Найбільше часу вдома ми поводимо саме на кухні. Зранку — снідаємо, п’ємо каву, плануємо свій день, а ввечері за смачною вечерею збираємося зі сім’єю і ділимося враженнями, досягненнями, переживаннями, які отримали впродовж дня.

Кожна господиня мріє про свою ідеальну кухню. Для здійснення своєї мрії найкраще виготовити кухню на замовлення. Виготовлення кухні на замовлення Львів надає певних переваг: помірна ціна, хороша якість та професійний сервіс.

Як вибрати стиль кухні?

При виборі кухні насамперед потрібно визначитися зі стилем, в якому вона буде виконана. Ну що ж, розглянемо варіанти.

Класична кухня — це як класична музика: ніколи не виходить з моди та завжди актуальна. Найкращий вигляд класична кухня має у великому, світлому приміщенні. Також, коли ви обираєте класичну кухню, зверніть увагу на розміщення побутової техніки, щоб зовнішній вигляд не був дуже контрастним (сучасна техніка і класичні меблі). Найкращим рішенням в даному стилі буде обрати техніку яка вмонтовується у меблі.

Кухня в стилі кантрі — це природній, сільський стиль, дуже затишний і домашній. Основна концепція цього стилю — це екологічність матеріалів. При виготовленні кухні в стилі кантрі використовують натуральні матеріали, такі як дерево та камінь. Останнім часом натуральний камінь замінили на штучний, він мало чим відрізняється ззовні, але його ціна значно доступніша. А також кольорова гамма штучного каменю і різновид фактурності дозволяє створити значно унікальніший дизайн і задовольнити будь-який смак.

Кухня в стилі прованс — це дуже ніжний, спокійний, один із найпопулярніших стилів. Він запозичений з південно-східного регіону Франції. Кухня в цьому стилі асоціюється із зістареними, потертими меблями, різьбленням по дереву, кованими елементами та аксесуарами з міді й бронзи. Найкраще таку кухню виконувати в світлих, пастельних тонах.

Кухня в сучасному стилі — це лаконічний, мінімальний дизайн, основні вимоги якого — простота, комфорт та функціональність. Зазвичай, кухні в сучасному стилі виготовляють з глянцевою поверхнею, прямими лініями та мінімальною кількістю декору або взагалі його відсутністю. Кухню такого типу обирають при створенні дизайну в стилях: хай-тек, мінімалізм, модерн, арт-деко, лофт. За останні роки цей стиль набрав шаленої популярності, особливо серед молоді.

Незважаючи на те, який стиль ви оберете. А можливо створите щось своє, неповторне та унікальне. Кухня, насамперед, повинна вас надихати та дарувати тільки позитивні емоції. Кухня — це майстерня, а ви майстер який творить на ній!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас