Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Цікаві фокуси для дитячої вечірки, з якими впорається навіть новачок

Цікаві фокуси для дитячої вечірки, з якими впорається навіть новачок
 

Плануючи дитячу вечірку, без веселої програми не обійтися. Не можете дозволити собі аніматорів або просто не хочете? Тоді розбавте програму з веселих ігор та конкурсів ще і магією. Навіть ви здатні здивувати малечу цікавими фокусами, від яких вона буде в захваті!

Прості і цікаві фокуси для дітей

1. Наріжте банан, не очищуючи його

Як це зробити: Наріжте «закритий» банан на шматочки, акуратно проткнувши його голкою і рухаючи нею з боку в бік. Такі банани можна підготувати на десерт – уявіть, яким буде здивування маленьких гостей, коли вони «відкриють» свої банани.
цікаві фокуси для дітей
2. Перетворіть воду, що ллється з пляшки, на лід

Як це зробити: Покладіть пляшку води в морозилку до тих пір, поки вона ледь не замерзне (це близько 2 годин). Потім дістаньте її і лийте воду на шматочок льоду. Вода, що ллється, буде миттєво перетворюватися на лід (цьому є наукове пояснення).
цікаві фокуси для дітей
3. Примусьте паперовий стаканчик літати

Як це зробити: Проробіть невеликий отвір в стаканчику, за допомогою якого зможете одягти його на великий палець руки. Піднявши стаканчик, відпустіть всі пальці, і в цей же час відволікайте дітей рухами пальців і іншої руки, щоб вони нічого не запідозрили.
цікаві фокуси для дітей
4. Проткніть пакетик з водою олівцем так, щоб вода не вилилася

Як це зробити: Насправді, тут і робити нічого не потрібно. Просто нагостріть олівець. Підвішений поліетиленовий пакетик при протиканні олівцем як би сам запечатається, не випускаючи воду. Акуратно проткніть пакетик з одного боку і продовжуйте плавно тиснути, поки гострий кінчик олівця не вилізе з іншого. Спробувати виконати цей фокус можна навіть з кількома олівцями.
цікаві фокуси для дітей
5. Пригостіть малечу спрайтом, який в стаканчику змінює колір

Як це зробити: На дно стаканчиків, з яких будуть пити маленькі гості, капніть по крапельці концентрованого харчового барвника. А щоб дітвора не помітила підступу, зверху прикрийте барвник льодом. Коли ви наллєте спрайт в стаканчик, він змішається з барвником і змінить колір. Це не просто потішить дітей – яскраві напої будуть здаватися їм набагато смачнішими!
цікаві фокуси для дітей
А які фокуси ви показуєте своїм дітлахам?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас