Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як декорувати дитячу кімнату за допомогою текстилю

Як декорувати дитячу кімнату за допомогою текстилю
 

Всі ми знаємо, що за допомогою текстилю можна створити настрій в кімнаті, розставити акценти в інтер'єрі і навіть повністю освіжити обстановку. Одна лише нова деталь, і дитяча буде виглядати по-новому! Тому сьогодні ми хочемо поговорити про те, як прикрасити або оновити дитячу за допомогою домашнього текстилю та як поєднувати його між собою, облаштовуючи кімнату дитини.

Стильний тренд – поєднання різних візерунків

Всього кілька років тому ми прагнули ідеально підбирати кольори і візерунки, щоб все поєднувалося і нічого не вибивалося із загальної картини. Тепер же в моді абсолютно протилежний підхід: сміливі комбінації кольорів, текстур і малюнків – так би мовити, поєднувати непоєднуване. Такий підхід дає набагато більше свободи і робить інтер'єр дитячої дійсно особливим і індивідуальним. Плюс, вам не доведеться оновлювати повністю весь текстиль, адже нові модні принти і текстури можна поєднувати зі старими, які ви купували навіть пару десятків років назад.

Чорний і білий – завжди актуальні

Кілька років тому дитячі кімнати намагалися робити яскравими, але це лише тому, що всі забули про те, як добре виглядає поєднання чорного і білого. І воно ніколи не набридає! Зараз стримані фарби навіть в дитячому інтер'єрі знову актуальні, і чорно-білий текстиль з різними візерунками та орнаментами зробить інтер'єр дитячої кімнати неймовірно стильним. До того ж, чорно-біла кольорова гамма відмінно поєднується зі всіма кольорами (третій колір можна додати, як родзинку).

Задаємо настрій і тематику інтер'єру за допомогою дитячого текстилю

Якщо вам хочеться, щоб кімната дитини була тематичною, зробіть це за допомогою текстилю. Купіть постільну білизну і покривала в улюбленій тематиці вашого чада, доповніть інтер'єр тематичними шторами, подушками і т.д. А коли дитина переросте це своє захоплення, змінити тематику її житлового простору можна буде, знову ж таки, лише за допомогою текстилю.

Прикольний килимок – центральний елемент інтер'єру дитячої

Підлога може стати фокусною крапкою в інтер'єрі дитячої, якщо ви прикрасите її цікавим килимом. При цьому дитячий килимок або килим послужить не тільки декором, але і місцем для ігор і відпочинку, а також допоможе зонувати простір в дитячій кімнаті.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас