Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Про переваги безкаркасних меблів для дітей і не тільки

Про переваги безкаркасних меблів для дітей і не тільки

Що таке безкаркасні меблі? Це меблі для любителів комфортного відпочинку. Помітивши, якою популярністю користуються всіма улюблені крісла-мішки, виробники вирішили, що цей принцип можна застосувати і до диванів. То ж наразі ми маємо дійсно непоганий вибір не тільки з мішків-пуфів та крісел, а й диванів, і навіть цілих м’яких куточків.

Безкаркасні меблі виграють у звичайних завдяки комфорту, практичності і незвичайним стилістичним рішенням, і дійсно можуть стати гідною альтернативою звичайним меблям у дитячій кімнаті або вітальні. Перегляньте асортимент дитячих крісел і диванів на сторінці https://mebelsait.dp.ua/detskaja-beskarkasnaja-meb і переконайтеся самі.

Особливості безкаркасних меблів

Дивани і крісла-мішки кидають виклик буденності і стандартним дизайнам. Вони виконуються в самих різних кольорах і текстурах і миттєво створюють в кімнаті затишну розслаблюючу атмосферу. Як можна здогадатися з назви, особливістю цих меблів є повна відсутність каркаса – лише чохол, набитий спеціальним наповнювачем. Зверху одягається декоративний чохол, який, як правило, має водо- і брудовідштовхуючі властивості. Підходять такі меблі для дитячих кімнат, віталень, балконів і терас, і навіть для зон відпочинку в квартирах і офісах.

Переваги безкаркасних меблів

Простота. Завдяки відсутності каркасу навіть диван буде дуже легким – підняти його або пересунути зможе навіть дитина. Тому ви не мусите ретельно вибирати під такі меблі місце – безкаркасний диван або ж крісла можна в будь-який момент переставити куди завгодно: в куточок, до телевізора, столика і навіть в сусідню кімнату.

Безпека. Безкаркасні меблі ідеально підходять для дитячих кімнат та ігрових зон. Відсутність гострих кутів, м'якість і екологічність матеріалів гарантують їхню безпеку для дітей.

Практичність. Безкаркасні меблі завжди йдуть зі знімним чохлом, що дуже практично. Тканина зовнішніх чохлів, як правило, водо- і брудовідштовхуюча. Плюс, чохол в будь-який момент можна зняти і випрати або ж замінити на новий.

Затишок і комфорт. М'які безкаркасні меблі повторюють форму тіла людини, завдяки чому на таких кріслах і диванах так зручно відпочивати!

Стиль і краса. Пара безкарканих крісел або диван, оббиті тканиною або еко-шкірою, стануть родзинкою інтер'єру і привнесуть фарб навіть в саму нудну кімнату. А вибір форм, дизайнів і кольорів таких меблів сьогодні дійсно широкий.

Доступна ціна. Безкаркасні меблі виглядають стильно і незвично. Проте їхня вартість набагато нижча порівняно зі звичними класичними меблями.

Гігієна. Чохол дає можливість освіжити меблі в будь-який час. Тому для малечі безкаркасні меблі – дійсно дуже вдалий вибір!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас