Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Огляд підручника і розв’язника з алгебри для 9 класу Кравчук

Огляд підручника і розв’язника з алгебри для 9 класу Кравчук

Дев'ятий клас – це один з найскладніших періодів у житті школярів. У дев'ятому класі багато хто зі старшокласників серйозно замислюється про вступ до коледжів. Це означає, що підлітки живуть в ритмі нескінченних факультативів, занять з репетиторами та в очікуванні здачі тестів. Постійний стрес – це далеко не найкращий напарник для підлітків. Саме тому в дев'ятому класі варто приділити особливу увагу якості підручників, за якими займаються випускники.

Що ж до підручника і розв’язників з алгебри для 9 класу Кравчук, то це максимально зручні книжки. Підручник і розв’язник є дзеркальними відображеннями один одного. У книгах відображені абсолютно всі теми, які входять до шкільної програми за 9 клас. А це означає, що якщо підліток буде за допомогою розв’язника перевіряти, чи правильно він виконав те чи інше завдання, то жодна тема не залишиться без уваги.

Всі матеріали в підручнику подані досить просто і зрозуміло. Текст написаний простою, доступною для 14-річних дітей мовою, однак при цьому збережено досить високий рівень подачі інформації. Також беззаперечним плюсом даного підручника є досить велика кількість таблиць, схем та інших ілюстрацій, які допоможуть школярам освоїти матеріал за рахунок зорової пам'яті. Що стосується розв’язника, то відповіді до завдань подані досить просто і зрозуміло. Текст написаний настільки просто, що при бажанні підліток зможе самостійно розібратися в матеріалі, який він пропустив або просто не зрозумів під час уроку.

Однією з очевидних переваг підручника і решебника з алгебри для 9 класу Кравчук є те, що ці книги – просто незамінний помічник при підготовці підлітків до контрольних робіт і тестових завдань. Річ у тім, що в підручнику всі завдання сформульовані таким чином, що розв'язуючи ту чи іншу задачу підліток постійно повертається до пройденого матеріалу. Отже, сам того не помічаючи школяр постійно повторює пройдений матеріал.

Що стосується підготовки до контрольної роботи або тестів, то підлітку достатньо прочитати в підручнику кілька потрібних тем і виконати завдання до цих тем. Потім потрібно звірити отримані відповіді з тими, які пропонує розв’язник. Як показує практика, така методика дає набагато кращий результат, ніж банальне зазубрювання теорії. Якщо підліток в дев'ятому класі буде хоча б одну годину на день займатися з підручником і розв’язником з алгебри для 9 класу Кравчук, хороша оцінка в атестаті йому гарантована.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас