Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Кому, коли і для чого буде корисним прокат дитячих товарів?

Кому, коли і для чого буде корисним прокат дитячих товарів?

Покупки для малюка – це завжди приємні клопоти. Ось тільки далеко не всі молоді батьки можуть дозволити собі все, що буде потрібно дитині. Та й, чесно кажучи, немає сенсу купувати буквально все: деякі речі можна взяти або перекупити у знайомих і родичів, у яких дітки вже підросли, а деякі – просто взяти напрокат!

Так-так, прокат дитячих товарів користується величезним попитом в розвинених країнах, і цей тренд нарешті набирає обертів у нас. Одним з найкращих сервісів прокату дитячих товарів на сьогоднішній день є компанія «Прокат для малят». На сайті http://prokatdlyamalyat.kh.ua ви знайдете великий каталог речей і іграшок для дитини, які можна орендувати. Усе ще не впевнені, що маєте чи колись матимете потребу в цій послузі? Ми розповімо, в яких випадках оренда дитячих речей та іграшок стане дійсно вдалим рішенням!

Кому, коли і для чого буде корисний сервіс прокату дитячих товарів?

Батькам, які хочуть заощадити. Безумовно, це – перша причина орендувати дитячі речі та іграшки замість того, щоб їх купувати. По-перше, якісні дитячі товари коштують сьогодні недешево. По-друге, багато якими з них малюк або батьки користуються зовсім недовго. Взявши потрібні дитині речі в оренду, ви не будете переплачувати за те, чим незабаром перестанете користуватися.

Сім'ям, які не хочуть захаращувати свій будинок. Як ми вже говорили, багатьма речами дітлахи та їхні батьки користуються зовсім недовго, після чого вони прибираються подалі в шафу, комору або гараж. Навіщо захаращувати вільний простір в будинку, якого і так постійно не вистачає, якщо можна взяти напрокат, покористуватися і повернути?

Тим, хто не хоче купувати навмання. Деякі дитячі товари, як шезлонги-гойдалки, коляски, манежі і т.д., коштують чимало. І щоб не помилитися з покупкою і не викинути купу грошей на те, що не зовсім підходить вашому малюкові, ви можете спершу взяти таку річ напрокат, спробувати, підходить чи ні, а потім прийняти рішення на рахунок покупки. Те ж стосується і дорогих іграшок, як дитячі велосипеди і самокати, електромобілі і т.п.

Для організації дитячого свята. Гірки, батути, гойдалки, качалки і всілякі ігрові центри – робити такі великі покупки заради одного разу просто безглуздо. Навіть якщо ви плануєте використовувати куплене на наступних святах, його потрібно десь зберігати. Набагато простіше взяти все це разово напрокат і, якщо малечі сподобається, наступного разу орендувати знову.

Для подорожей. Сервіс прокату дитячих товарів «Прокат для малят» буде вам корисний, якщо ви плануєте поїздку всією сім'єю до Харкова. Так, вам не потрібно буде везти з собою коляску, автокрісло і інші великогабаритні дитячі речі – все можна орендувати на місці. Іграшки теж можна взяти напрокат – малюкові буде набагато цікавіше пограти чимось новеньким!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас