Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чим порадувати друзів, колег і коханих на Миколая?!

Чим порадувати друзів, колег і коханих на Миколая?!

Про Новий Рік пам'ятають всі і намагаються підготуватися заздалегідь, а ось про День Святого Миколая, який святкується напередодні 19 грудня, багато хто згадує лише в останню хвилину – за день-два. При цьому, за ці «день-два» потрібно встигнути все: купити подаруночки колегам, друзям, рідним, дітям, ну і, звичайно ж, другій половинці. З подарунками для дітей ми вже розібралися, а чим же порадувати дорослих?!

Подарунки для колег на Миколая

Дарувати колегам супер-подарунки на Миколая не прийнято, а тому при виборі презентів потрібно керуватися трьома головними критеріями:

- презент повинен бути невеликим;

- подарунок повинен бути універсальним, щоб його можна було однаково вручити як чоловікові, так і жінці;

- до того ж, подарунок повинен бути недорогим, інакше точно можна розоритися до Нового Року.

Та й в принципі дорожчі подарунки дарують на Новий Рік, і близьким людям, а на Миколая прийнято обходитися дрібними сувенірами.

Що ж, виходячи з цього, можна піднести улюбленим (і не дуже) колегам по роботі?! Тих, хто був молодцем, можна привітати за допомогою домашніх пряників або печива, можна придбати пряникові будиночки або просто шоколадки, щось солодке потрібно купити обов'язково. Якщо чисто солодощів вам здасться мало, тоді доповнити подарунок можна новорічними чашками або кружками з підігрівом, які будуть оцінені дуже високо взимку.

Як варіант, можна придбати гігієнічні помади для всіх. І не дивуйтеся, чоловіки ними теж користуються. Також можна прикупити щось з зігріваючих аксесуарів, як шкарпетки, рукавички, шарфики, або просто піднести по красивій ялинковій іграшці.

Тим же колегам, хто чимось вам насолив в цьому році, та й поза увагою яких залишити не можна, радимо піднести будильник з Джастіном Бібером, нижню білизну, ну або в крайньому випадку сертифікат в магазин для дорослих. Від такого подарунка, швидше за все, відмовиться будь-яка людина, а якщо ні, то похвалитися перед іншими явно буде нічим.

Що подарувати на Миколая друзям?

У холодний сезон найкращою турботою про друзів стане подарунок, який зможе зігріти навіть у найлютіші морози. Це можуть бути:

- рукавички (як варіант, можна пошукати муфту);

- шарф і/або шапочка;

- теплі шкарпетки, які допоможуть зігрітися після вулиці вдома;

- кружка-термос або навіть повноцінний термос;

- в'язаний одяг на кружку, який допоможе зберегти тепло довше, та й брати тільки заварений чай і каву буде не гаряче.

А ще можна піднести набір гарячого шоколаду з зефіром любителям солоденького, або набір для глінтвейну для теплого і атмосферного вечора всією компанією. Ну і, звичайно ж, смачне печиво і пряники.

Що подарувати коханій людині на день Святого Миколая?

Тут, звичайно багато залежить від уподобань вашої другої половинки і від вашого бюджету. Якщо ваша пасія відноситься до ласунів, можна зробити чисто солоденький подарунок, при цьому добре б, щоб він складався з домашньої смачної випічки. Так, в коробочку можна скласти домашнє печиво, пряники, улюблене варення або джем, плюс насипати в баночку різноманітних горіхів шарами і залити медом, додати улюблених цукерок або зробити самостійно улюблені фрукти в шоколаді. Доповніть подаруночок пачкою ароматного чаю, кави або какао.

Для не любителів солодкого пропонуємо зібрати іншу коробочку з усім найнеобхіднішим для зими: рукавичками, жирним живильним кремом для шкіри, гігієнічною помадою, термокружкою для тих, хто проводить багато часу на вулиці, або кружкою з підігрівом для тих, хто працює в офісі. Плюс можна додати шарфик, шапочку або шкарпетки. Як варіант, можна побалувати кохану людину новою білизною або затишною піжамою/халатом.

Щасливого Дня Миколая, і бажаємо знайти під подушкою те, про що так давно мріялося!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас