Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Цікаві ідеї подарунків на день народження

Цікаві ідеї подарунків на день народження

Ви ще не визначились, які саме подарунки на день народження придбати для колеги по роботі? Тоді ця стаття саме для вас. Завжди можна відшукати вишуканий презент, якій співробітник оцінить неодмінно. Якщо ви хочете, щоб ваш подарунок запам'ятався, тоді обирайте подарунки на День Народження у Hochuvzhe. Завітайте в каталог інтернет-магазину, де висвітлені креативні та оригінальні ідеї.

Вибір подарунка та діловий етикет

Вибираючи подарунок колезі, вимоги ділового етикету доведеться врахувати неодмінно. Цим неписаним кодексом встановлено чимало обмежень, обумовлених субординацією, наявною колективною ієрархією ту внутрішніми корпоративними відносинами. При цьому бажано відшукати такий презент, якій не буде занадто особистим чи надмірно жартівливим. Його ціна також не повинна бути високою.

Хороший презент колезі можна дарувати, як індивідуально, так і від усього колективу. Залежить це не тільки від приводу та присутніх взаємовідносин, а й від встановлених компанією правил. Інших товаришів теж слід повідомити про свої наміри, щоб вони випадково на опинились у незручній ситуації. Коштовний товар слід дарувати лише тоді, коли він підноситься одразу усією командою. Тоді набагато простіше зібрати для винуватця урочистостей потрібну суму.

Жінці

Якщо презент на свято купується для дами, то потрібно неодмінно підкреслити свою увагу та щирість. Представниця слабкої статі неодмінно зрадіє:
  1. Набору оригінальних шоколадних цукерок;

  2. Пляшці з гарним вином чи шампанським;

  3. Блокноту чи кумедній точилці для олівців;

  4. Тематичній статуетці;

  5. Якісній формочці для випікання;

  6. Комплекту посуду чи столовим приладам;

  7. Оригінальній чашці;.
Головне, щоб придбаний в Україні подарунок запам’ятався вашій колезі, а не коштував великих грошей.

Чоловіку

Хоча порадувати колегу-чоловіка набагато легше, поміркувати над вибором все ж доведеться. В даному випадку річ повинна бути актуальною та корисною. Чоловік точно не відмовиться від:
  1. Красиво упакованого алкоголю (коньяку чи пляшки дорогої горілки);

  2. Незвичного килимка для комп’ютерної миші;

  3. Магнітика чи смішного стікера;

  4. Підставки під улюблену чашку;

  5. Автомобільного ароматизатора чи брелока;

  6. Сучасної USB-флешки.

Що не заведено дарувати

Незважаючи на великий вибір різноманітних подарунків, придбання деяких речей є недоцільним. Вибираючи незвичайні подарунки, слід відмовитись від релігійних товарів та одягу, ювелірних виробів та грошей. Зазначені предмети можуть бути неоднозначно сприйняті як чоловіком, так жінкою.

Той асортимент подарунків, який пропонує своїм клієнтам інтернет-магазин, дозволить швидко відшукати потрібну річ. Досвідчені консультанти обов’язково допоможуть з вибором необхідного предмета та швидко оформлять доставку.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас