Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Львів – різноманітний, а який полюбляєте ви?

Львів – різноманітний, а який полюбляєте ви?

Львів – натхненний!

Львів – місто, оповите, немов туманом, пеленою історії! Чи доводилося вам гуляти вуличками дощового Львова? Якщо ні, то ви не знаєте, як омиваються купідони на барельєфах будинків. А чи бачили ви, як прекрасно розцвітають квіти, а дикий виноград обплітає будови минулих століть? І все це завмирає в очікуванні сонця.

Католицькі храми відрізняються особливою романтикою: багато розпису, колірні добірки, дуже ніжні, майже мереживні сповідальні з численною позолотою. І ось по всій цій красі, крізь різнокольорові вітражі переломлюється промінчик сонця і горить всіма вогниками. Це незабутнє видовище. А ще влітку ці храми потопають в різноманітті живих квітів в кришталевих вазах. Ось, чому місто Лева так полюбилося ї українцям, і туристам з найрізноманітніших країн!

Якщо ви ніколи не були у Львові, вам насправді варто тут побувати. Ну а ті, хто вже блукав його вуличками, неодмінно хочуть повернутися, адже тут завжди є, що подивитися! Чи збираєтеся ви до Львова вперше, чи вкотре, на сторінці https://www.kapitoliy.net.ua/lviv/ekskursiyi-lvovom/ ви знайдете найцікавіші екскурсії і програми для себе! А який саме Львів ви хочете побачити, обирайте самі…

Львів – романтичний

Львів – місто кохання! Його заплутані вулички немов створені для романтичних побачень парочок. Багато історичних будівель епохи ренесансу налаштовують на романтичний лад. Збуджуючі уяву купідончики зі стрілами і миловидними обличчями, несподівані закутки, які начебто створені для поцілунків… Парочки можуть годинами бродити, насолоджуючись архітектурою будівель, від стін яких так і віє історичними любовними пригодами. Чого тільки вартий будинок перед Домініканським собором із зображенням пікантної історії про перелюбство.

Львів – історичний

Львів – місто, яке займало і продовжує займати одне з найважливіших стратегічних розташувань при всіх урядах. Починаючи із заснування міста і донині, він стоїть на перетині шляхів з Європи в Азію. Саме завдяки цьому боротьба за право володіння ним різними державами не припинялася. Львів завжди відрізнявся прогресивними настроями. Не маючи великих виробництв, але завдяки туристам він і зараз дуже важливий для розвитку нашої країни. А велика кількість історичних музеїв не залишить байдужими любителів історії.

Львів з ароматом кави

У Львові існує кілька легенд про те, як вперше кавові зерна потрапили в місто. Вони всі збуджують уяву і бажання випити кави. А випити кави в цьому місті точно є де! Існують цілі екскурсійні тури, під час яких можна відвідати ряд маленьких скромних кав'ярень і великих, стилізованих під старовину. Вони вас огорнуть неперевершеним густим ароматом кави з кислинкою, міцної і насиченої: кава з цитрусовими нотками, кава зі спеціями, кава з усім, що може душа побажати. І обов'язковим супроводом до кави будуть історії. Це незабутньо!

А який ваш Львів? Подорожуйте, відкрийте свій Львів і насолоджуйтеся!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас