Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо новорічні подарунки – легко!

Вибираємо новорічні подарунки – легко!
 

Кожна пора року навіває нам певні спогади. Ось, наприклад, зима. З чим у вас асоціюється зима? Найчастіше, і ви такі не одні – це новорічні та різдвяні свята. Як тільки згадуємо про свята, відразу ж починаємо хвилюватися, і виникає купа питань. Як купити подарунок? А який подарунок? А так, щоб сподобався? Давайте спробуємо розібратися разом, який подарунок кому підійде!

Для творчих натур

Творчі натури люблять прикрашати простір навколо себе. Таким підійдуть аксесуари, що урізноманітнюють інтер'єр. Один з варіантів – картини за номерами. Це – один з різновидів мистецтва, що дозволяє малювати навіть тим, хто не вміє, але дуже хоче. Також, в залежності від улюбленої творчості, можна купити хороший скетч-бук, лімітовані тарілки/чашки, вази, інтер'єрні композиції з сукулентів в горщиках.

Для романтичних натур

Пропонуємо скористатися величезною різноманітністю книг на всі смаки. Романтичні натури дуже люблять читати і віддають перевагу паперовим книгам. Вони насолоджуються моментами, коли можна під пледом з чашкою ароматного чаю або кави посидіти і погортати книгу. Приємний шелест сторінок, дотик до них навіює романтичний настрій.

Для веселих натур

Останнім часом особливої популярності набули різноманітні квести. Це – хороша можливість весело провести час в компанії друзів. Тим більше що квести можна вибрати за інтересами: графічні, головоломки, з візуалізацією. Або навіть можна подарувати сертифікат на відвідування квест-кімнати в вашому місті. Тим же, кому квести здаються занадто екстравагантною розвагою, пропонуємо вибрати в подарунок настільні ігри. Вони теж доступні в величезній різноманітності напрямків: від навчальних до розважальних, і навіть ігор на випивання.

Для мандрівників

Актуальними будуть всілякі карти. Існують такі, на яких можна позначати місця, в яких вже побував або тільки плануєш, а також розробляти наочні маршрути майбутніх подорожей. Наприклад, відмінний подарунок – карти з напиленням: подорожуючи, витираєш напилення на країні, яку побачив. Крім того, гарним подарунком мандрівникові може стати оригінальна обкладинка на закордонний паспорт, тревел-кейс (для авіаквитків і документів, які потрібні під рукою), надувна подушка навколо шиї.

Для домашніх натур

Існує ціла категорія людей, які полюбляють домашній затишок, і ні за що не згодні його проміняти на щось інше. Для такої аудиторії підійдуть такі новорічні подарунки, як пледики з зимовими зображеннями, носочки з оригінальними принтами, ковдри з рукавами, пухнасті кімнатні килимки. Комплекти шарфів, шапок і рукавичок будуть також невимовно радувати нових власників.

І запам'ятайте! Головне в подарунках – це увага і душевність. Даруйте подарунки із задоволенням!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас