Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Відпочинок в Славську з басейном

Відпочинок в Славську з басейном

Проводити час в горах можна по-різному: хтось відправляється в Карпати, щоб покататись на лижах, хтось - подихати чистим повітрям і відволіктись від міської суєти. У будь-якому випадку, туди їдуть, щоб добре провести час і насолодитись неймовірною природою. І вибирають для цього, як правило, не дорогі міста-курорти, а невеликі селища, які нічим не поступаються за красою та сервісом, такі як Славське - затишне смт у Львівській області.

Чи важливий комфорт?

Залежить від того, в якому форматі ви плануєте свій відпочинок. Якщо це буде подорож в режимі «дикої пригоди» - він не дуже то й потрібен, достатньо наметів і кількох хитрих туристичних пристосувань для приготування їжі та обігріву. Але, якщо намічається сімейна поїздка в Славське, чи відпустка великою дружною компанією - краще заздалегідь подбати про те, щоб вона принесла максимум задоволення кожному.

Купання в горах? Чому б і ні!

Якщо треба обирати - Карпати або море, сміливо вибирайте перше. Тому що чарівних гірських вершин, якими можна милуватися вічно, на узбережжі немає. А ось похлюпатися у водичці і всмак позасмагати на сонечку, дивлячись на засніжені вершини - можна. І для цього зовсім не обов'язково шукати водойми, досить вибрати на курорті житло з великим зручним басейном. Тільки уявіть: літо, зелень, все навколо оповите пряним ароматом карпатських трав і квітів ... а ви повільно занурюєтесь в чисту водяну прохолоду, змиваючи з себе втому і гнітючі думки про майбутнє повернення в місто.

Заманливо, правда? І це ще не все. Для тих, хто планує відпочинок в Славську з дитиною, краще вибрати готель з басейном, бо це - чудова можливість навчити малюка плавати. І долучити його до корисного та захоплюючого заняття - спортивних ігор у воді, які, до речі, підуть на користь й батькам, оскільки добре знімають стрес і виключно позитивно впливають на нервову систему.

Поїздку з дитиною, взагалі, складно уявити без можливості скупатися і освіжитись після екскурсій і виснажливих походів по гірських стежках. Враження від неймовірних краєвидів залишаться з вами назавжди, а ось втому як рукою зніме.

Безпека понад усе

«Але ж в Карпатах, стільки озер, навіщо басейн? Та й саме Славське знаходиться на березі мальовничої річки Славки» - скажете ви і в чомусь, звичайно, будете праві. Так, гірські озера тут просто неймовірні та ідеальні для милування, яскравих фото і риболовлі. А ось поплавати в них, та ще й з малюками, не дуже вийде - вода там, як правило, крижана. Та й плескання таке навряд чи можна назвати безпечним - кам’янисте дно, сильна течія і інші неприємності можуть добряче попсувати вам нерви. Купання в басейні в цьому випадку набагато краще: там і водичка тепла, і сюрпризів ніяких не буде - ваше чадо завжди під наглядом.

Готель у Славському з басейном

Відпочивати з дітьми - справжнє мистецтво, яке потребує від батьків максимальної витримки і передбачливості. Навіть мами з зовсім невеликим «стажем» знають - все необхідно продумувати наперед, починаючи з харчування і закінчуючи правильним вибором житла. До пошуку останнього краще приступити завчасно, так у вас буде можливість детально вивчити його комфортабельність, сервіс, наявність потрібної побутової техніки в номерах і тд. А щоб довго не шукати, почніть з готелю «Слов'янка» - кращого і єдиного в своєму роді в затишному Славському. Там не просто створені ідеальні умови для сімейного відпочинку (дитячі майданчики, ігри і т.д.). На території навіть є власний ресторан зі спеціальним дитячим меню.

Ну і басейн. Величезний басейн з підігрівом та видом на гори. Адже ви шукали саме це, правда?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас