Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Котеджі в Буковелі

Котеджі в Буковелі

Оренда окремих будиночків в горах користується популярністю в будь-який сезон, оскільки і взимку, і влітку тут є чим зайнятися. Якщо ви зібралися подорожувати з сім'єю, або навіть кількома сім'ями, для проживання найкраще вибрати просторий і зручний котедж. Він розрахований як мінімум на 8 осіб і оснащений всім, що може вам знадобитись: зручною кухнею з усією необхідною технікою, видовими спальнями і декількома душовими кабінками (ванними кімнатами).

Та й територія поруч з будинками, що здаються, як правило, максимально упорядкована. Особливо якщо вибрати для поїздки Буковель - перлину українських Карпат.

Аромат дерева і гірських трав

Стільки атмосферності й затишку, як в дерев'яному котеджі, ви більше ніде не знайдете. Адже ніщо так не заспокоює під час відпустки і не налаштовує на правильний лад, як теплий запах дерев'яного зрубу. Ним тут пронизане все - від м'яких меблів, до колоритних прикрас на стінах. Все це приголомшливо виглядає не тільки на картинках. Варто лише переступити поріг, і ви відразу занурюєтеся в таємничий світ гуцульських традицій. І цікавий він буде не тільки вам, але й вашому малюкові - стільки всього нового і незвичайного навколо!

Закарпатське гостинність для самих маленьких

Західна частина нашої країни відрізняється особливим ставленням до приїжджих і туристів: тут вас приймуть як рідних, оточать турботою і обов'язково нагодують різними смаколиками. Що ж стосується маленьких гостей - вони тут в особливій пошані. Спеціально для них поряд з будиночками облаштовують дитячі майданчики, створюють дитяче меню в ресторанах і кафе, продумують масу розваг на будь-який вік. А в самому котеджі завжди порадять найкраще місце для сну малюка.

Щодо пізнавального дозвілля, розважальні програми завжди розраховані на тих, хто відпочиває з дитиною - цікаві конкурсні програми, екскурсії та походи. Нудьгувати в горах не доведеться нікому - ні дорослим, ні маленьким.

Що обрати?

Котеджі, що здаються, в курортному Буковелі – на будь-який смак. За абсолютно різною ціною, з абсолютно різними умовами проживання. Вибрати той, де ви (і, що найголовніше - ваша дитина) будете відчувати себе як вдома, не так просто, як може здатися спочатку. Можна переглянути сотню сайтів з красивими фото, запитати поради у знайомих, і все одно не вгадати.

А можна зупинитися на варіанті, перевіреному не одним десятком батьків - казковій «Лапландії» - одному з кращих котеджних готелів Карпат. Тут є все, що необхідно для комфортного сімейного відпочинку з малюками, включаючи величезну сучасну кухню і справжній камін! На сайті «Лапландії» можна ознайомитися з пропозиціями, дізнатися умови бронювання та вибрати котедж. Буковель пропонує різні ціни, але тут вони цілком демократичні і точно відповідають наданому комфорту.

Не чекайте дива, подаруйте собі й малюкові чарівну поїздку в Карпати вже сьогодні!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас