Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як провести новорічну ніч вдома з чоловіком?

Як провести новорічну ніч вдома з чоловіком?
 

Чому б не зробити цей рік особливим і не провести новорічну ніч вдома з коханим чоловіком? Весь рік ми проводимо свої дні в біганині, зустрічах, якихось турботах... І все це приносить стільки стресу, що часу на те, щоб побути удвох з чоловіком практично не залишається. Так чому б не зробити новорічну ніч особливо романтичною, провівши її удвох з коханою людиною і вдосталь насолодившись лише компанією одне одного?

Романтична новорічна ніч наодинці з коханим чоловіком допоможе вам знову зблизитися і подарує той самий час на двох, якого вам так не вистачає. А якщо ви думаєте, що це буде нудно, або просто не знаєте, що б придумати такого особливого, скористайтеся нашими порадами!

Як зустріти Новий Рік удвох з чоловіком?

1. Якщо у вас є діти, відправте їх ночувати до бабусь-дідусів. Або, якщо такої можливості немає, втоміть їх за новорічний вечір і покладіть спати раніше.

2. Напередодні Нового Року гарненько приберіть в будинку і прикрасьте інтер'єр – створіть по-справжньому святкову атмосферу.

3. Поставте красивий столик на двох, накрийте красивою скатертиною, поставте свічки.

4. Приготуйте або замовте з доставкою щось особливе – те, що ви обидва любите (навіть якщо це буде піца або суші). І не забудьте про смачненький десерт!

5. Одягніть красиву сукню, зробіть зачіску і макіяж і попросіть чоловіка нарядитися. Це завжди хороший жест – наряджатися один для одного. Це нагадає вам про той час, коли ви тільки починали ходити на побачення і будувати перші спільні плани.

6. Щоб створити романтичну атмосферу, погасіть світло і залиште тільки свічки і гірлянди.

7. Вимкніть телефони і інтернет: пам'ятайте, що ця ніч – тільки для вас двох. Поговоріть, відпочиньте удвох і вдосталь насолодіться компанією одне одного, адже така нагода трапляється не часто!

8. Увімкніть неголосно улюблену музику, а ще краще – потанцюйте під «свою пісню», яка навіває особливі спогади. Танці під улюблену музику навіють не тільки романтику, а й подарують море веселощів, як в старі добрі часи.

9. І не забудьте про поцілунок в новорічну північ!

Насолоджуйтеся по-справжньому новорічною ніччю в компанії одне одного і запаліть нову іскорку в ваших стосунках!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас