Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Смачні ідеї для букетів до 8 березня

Смачні ідеї для букетів до 8 березня
 

Кожен чоловік хоча б один раз в житті дарував солодощі або фрукти до свята. І навіть якщо він вибрав подарунок, то його обов'язково супроводжують або цукерки, або квіти, або фрукти. Останній тренд – об'єднати всі три в одному!

Букети з цукерок

Букети з цукерок
Поєднання квітів і цукерок може бути вашою пікантною родзинкою. А якщо ви зробили такий букет самостійно або ж за допомогою дитини, це викличе розчулення у дами вашого серця. Створюючи подарунок для мам і бабусь, додайте до живих квітів цукеркову композицію. А для дівчаток цукерки можна загорнути в папір, перетворивши їх на квіти. Крихітки будуть в захваті: і солодке, і сюрприз, який треба розгортати! Головне в цьому букеті – вгадати з вибором цукерок, але ви і самі напевно знаєте, які солодощі любить одержувачка.

Фруктові букети

Фруктові букети
Фруктові букети – це смачно і ефектно. Немає жінок, байдужих до фруктів, тому цей варіант – безпрограшний. Тим більше, якщо ваша дама – прихильниця правильного харчування. Перш за все, вам потрібно буде правильно підібрати колірну гамму і фрукти, яким вона віддає перевагу. Такий букет – турбота про свою жінку, адже це ж суцільна вітамінна бомба, плюс, це дуже красиво. А якщо його розмістити на святковому столі, то стильний колірний акцент і чудовий настрій гарантовані!

Букети з овочів

Букети з овочів
Цікаві, але і трохи специфічні букети – з овочів. Вони також прекрасні і мальовничі, а барвистістю ніяк не поступаються фруктовим. Це недорога і оригінальна можливість урізноманітнити подарунок і прикрасити святковий стіл. Важливий фактор залишається все тим же: знати, яким овочам і квітам віддає перевагу ваша дама.

Букет-дует

Букет-дует
Букет-дует – мікс з декількох об'єднаних варіантів: фруктово-цукерковий, фруктово-квітковий, фруктово-овочевий, або будь-який інший (це залежить лише від фантазії). Такі букети найпростіше зробити самостійно: вони прості у виконанні і досить економні в фінансовому плані. Для початку визначтеся зі складом, підберіть солодощі та овочі або фрукти. Зручно, якщо ви виберете вазу, коробочку або кошик, в якому будете створювати букет. На дно покладіть пінопласт. Фрукти/овочі ретельно вимийте і висушіть. Цитрусові можна розрізати фігурно або просто навпіл – так вони ефектніше виглядають. Вставте їх у хаотичному порядку на шпажки або зубочистки в пінопласт, а цукерками або квітами прикрасьте композицію. Можна також додати зелень – буде смачно і барвисто.

Творіть з любов'ю, і ваше творіння неодмінно буде оцінено належним чином!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас