Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

8 березня: жіночий погляд на чоловічі подарунки

8 березня: жіночий погляд на чоловічі подарунки

Подарунки – це приємний сюрприз! Принаймні, так має бути. Етикет говорить про те, що людина, яка отримала подарунок, має відкрити його і радіти. Але мало хто з людей про це знає, а ще менше – так робить. В основному ми розкриваємо подарунки так, щоб той, хто дарує не бачив, наскільки він нам сподобався.

В напередодні 8 березня соціологічне опитування на тему збігу жіночих очікувань і чоловічих подарунків особливо актуальне. Якщо ним керуватися і трохи більше дізнатися про сучасних жінок, вам буде набагато простіше догодити з подарунками на 8 березня!

Про які подарунки мріють жінки на 8 березня?

Отже, згідно з опитуванням, в топ-5 найбільш жаданих подарунків до Міжнародного Жіночого Дня увійшли:

Квіти. Зі 100% опитаних жінок тільки четверта частина мріє отримати в подарунок квіти. Якщо дама вашого серця – в цих 25%, спробуйте урізноманітнити ваш букет настільки популярними в останній час фруктами або солодощами.

Ювелірні прикраси. По правді кажучи, ювелірні прикраси поза часом і сезонами. Вони актуальні завжди! Від 8% до 10% опитаних дам вказали ювелірні прикраси, як бажаний подарунок. Але ось тільки 6 зі ста чоловіків готові його подарувати.

Романтична подорож. Що може бути прекрасніше, ніж відпочинок удвох хоча б на пару днів? Подарунок в стилі казки – мрія 8% жінок. Якщо ж у вас немає можливості або зовсім вже важка ситуація з роботою, то можна хоча б організувати романтичну вечерю при свічках – про неї також мріє чимало представниць прекрасної статі.

Турбота і увага. О! На такий ексклюзивний подарунок не всі здатні. Вимкнути телефон, включити режим реального спілкування і побути одне з одним. Це ж так мило, ніжно, дбайливо і романтично! Але, на жаль, тільки 6 чоловіків зі ста опитаних змогли взагалі здогадатися про такий подарунок.

Парфуми. Один з найпоширеніших подарунків. І тут збігається число жінок, бажаючих отримати такий подарунок, з числом чоловіків, охочих його піднести. Цей подарунок – можливість покреативити і пошукати новий аромат для жінок, які не бояться експериментів. А для чоловіків, чиї жінки цінують стабільність в житті, такий подарунок – можливість зробити хороший подарунок, підкресливши його особливість цікавою подачею.

На жаль, в останні роки намічається сумна тенденція: респонденти все частіше відповідають про відсутність необхідності відзначати свято 8 березня. А це значить – вони самотні. Їм ніхто нічого не подарує, або вони нікому нічого не дарують. І таких представників – до 10 осіб із сотні і з жіночої, і з чоловічої сторони.

На закінчення слід сказати, що подарунки як вибирати, так і дарувати потрібно з любов'ю. Подумайте про жінку, її смаки, стиль і спосіб життя: чого їй може хотітися або не вистачати? – Так ви зможете вибрати той самий подарунок, який буде радувати одержувачкою.

Щасливого свята і гарного настрою!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас