Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно спланувати відпочинок з дітьми?

Як правильно спланувати відпочинок з дітьми?

Відколи в молодої сім'ї з'являється малеча, життя кардинально змінюється. Відтепер потреби малечі стають на перше місце, а при плануванні сімейних відпусток та подорожей доводиться враховувати чимало факторів. Обираючи курорт для відпочинку з дітьми необхідно враховувати рівень розвитку його інфраструктури, щоб не зіткнутись з проблемами, коли в готелях немає дитячих ліжечок, а загалом, по місту відсутні пандуси та зовсім незручно пересуватись з візочком.

Туристична компанія Вся Україна виділяє три основних курорти України, котрі адаптовані для відпочинку з дітьми, це:
  • Трускавець
  • Буковель
  • Східниця
Серед усіх оздоровниць України вони тримають найбільш інтенсивний рівень розвитку інфраструктури та швидко адаптуються до потреб відпочивальників.

Як обрати готель для відпочинку з дітьми?

Один із основних критеріїв – це вік дитини, адже фактично від нього залежать потреби та інтереси малюка. Найкращі готелі для відпочинку з дітьми в Україні адаптовані для прийому малюків будь-якого віку. В них є спеціальні ігрові та дитячі кімнати, аніматори, СПА зони мають басейни для дітей та інструкторів з плавання.

Якщо ви подорожуєте ще зі зовсім крихітним немовлям, то перед бронюванням готелю варто уточнити можливість встановлення в номері дитячого ліжечка. В закладах високого класу це ніколи не було проблемою та завжди входило до базових безкоштовних послуг. Часом можна зіткнутись з ситуацією, коли в готелі можуть попросити доплатити за перебування дитини. Як правило, це стосується дітей старше шести років, яким потрібне окреме спальне місце.

Перед бронюванням готелю дайте собі відповіді на такі запитання:
  1. Чи є в комплексі дитяча кімната?

  2. Чи передбачене дитяче харчування чи окреме меню?

  3. Яке дозвілля можна забезпечити дитині під час відпочинку?

  4. Чи зручний готель з точки зору інфраструктури для відпочинку з дитиною?
Якщо на ці всі ці питання ви без проблем знайшли позитивні відповіді, значить, заклад дійсно достойний і можна без вагань бронювати номер.

У випадку мандрівки з немовлям враховуйте рельєф курорту та місце розташування готелю, бо до прикладу, в гірській місцевості долати відстань навіть в один кілометр при значних перепадах висот буде доволі складно. Ідеальними для подорожей із немовлям будуть готелі, що володіють власним парком чи рекреаційною зоною, адже це дуже зручно та дозволяє уникнути далеких піших прогулянок з дитячим візком.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас