Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весільна сукня для майбутньої мами: що підійде на ранніх і пізніх термінах вагітності

Весільна сукня для майбутньої мами: що підійде на ранніх і пізніх термінах вагітності
 

Давно минув той час, коли наречена в положенні мала ховатися, приховувати свій животик і обмежуватися тихим сімейним весіллям або просто розписом. Сучасна майбутня мама може влаштувати собі весілля, про яке мріяла все життя, і вибрати гарну сукню, яка найкращим чином підкреслить її нові форми.

Вибираємо весільну сукню для майбутньої мами

Будучи в положенні, ви можете вибирати як зі звичайних весільних суконь більшого розміру (а потім садити їх по фігурі), так і з суконь для вагітних, створених спеціально, щоб приховувати або підкреслювати животик.

Багато магазинів пропонують гарні весільні сукні для вагітних. Але в деяких магазинах сукні для наречених в положенні потрібно замовляти окремо з каталогу.

Фасони весільних суконь для вагітних

Фасон сукні нареченої, в якій вам буде максимально комфортно, залежить від терміну вашої вагітності.

Весільні сукні для вагітних на ранніх термінах

На ранніх термінах вагітності (особливо при першій вагітності) у багатьох жінок просто округляється животик або збільшуються груди. Якщо по вас ще не особливо видно, що ви вагітні, ви можете вибирати будь-яку весільну сукню, яка не пережимає. Вам підійдуть такі фасони:

• Сукні без бретелей або на одній бретелі, які відвернуть увагу від животика і підкреслять красиве декольте.

• Сукні А-силуету, які підходять практично всім типам фігури і розмірам.

• Сукні з багатошаровими спідницями і декорованими рюшами, які приховають нові форми.

Якщо ви плануєте весілля на перший триместр, ви можете вибрати і звичайну весільну сукню. Тільки візьміть наряд на розмір більше, ніж вам потрібно.

Весільні сукні для вагітних на пізніх термінах

Коли животик ви вже приховати не зможете, його і не потрібно приховувати. На цьому етапі вам потрібно буде вибирати лише з весільних суконь для майбутніх мам. Вам підійдуть:

• Сукні з бретелями або коротким рукавом, щоб ви могли одягти підтримуючий бюстгальтер на широких бретелях.

• Сукні ампір із завищеною талією будуть зараз особливо комфортними.

• Укорочені сукні, в яких буде зручніше. Крім того, в такій сукні ви не ризикуєте спіткнутися об довгу спідницю і впасти.

А що на рахунок білих суконь?

Раніше вважалося, що білі весільні сукні – тільки для незайманих. Проте сучасний етикет набагато вільніший. Сучасні наречені можуть вибирати весільні сукні в будь-яких кольорах, включаючи і принти. Так само і наречена в положенні може одягти білу сукню, якщо їй так хочеться. Забудьте про умовності і виберіть сукню, про яку ви завжди мріяли!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас