Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що таке мезоролери для обличчя, чому вони ефективні, і які вони мають переваги/вади?

Що таке мезоролери для обличчя, чому вони ефективні, і які вони мають переваги/вади?

Ця загадкова штукенція – мезоролер для лиця – ще тільки набуває популярності на нашому косметичному ринку, але знаємо ми про це ще дуже мало. Що це таке, і чи ефективно це у вашому випадку – про це читайте в нашому матеріалі!

Мезоролери: що це, для чого, кому підходять

Мезоролер – це невеликий валик, вкритий рівномірним шаром голочок. Мезоролери для професійного застосування мають голочки довжиною більше 0,5 мм, для домашнього – 0,2-0,3 мм.

Коли ви робите масаж обличчя таким валиком, на шкірі утворюються мікропошкодження, які стимулюють оновлювальні процеси в шкірі, що сприяє омолодженню, поверненню тонусу та свіжості. Такий масаж сприяє більш глибокому проникненню поживних компонентів (сироватки, коктейлі, маски) у шкіру, це посилює й увиразнює дію препаратів.

Омолодження – головна задача мезоролера

Пошкодження клітин шкіри обличчя мезоролером активує утворення колагену і дає змогу активним комплексам препаратів проникати максимально глибоко в шкіру. Такі маніпуляції спрямовані на активне омолоджування шкіри і призначаються, як правило, не раніше, ніж у 30-35 років.

Мезоролери професійні та «домашні»: в чому різниця?

Источник фото: hochu.ua

Процедура масажу шкіри мезоролером є апріорі професійною, і лише в салоні ви отримаєте яскраво виражений результат.

Річ у тім, що саме салонна процедура з мезоролером передбачає проникнення вістря голочок саме у дерму, а не лише у верхній шар шкіри – епідерміс. Такі уколи якраз збудять живі клітини дерми і вони, аби оновитися, почнуть активно виробляти колаген.

Домашній мезоролер проникає лише в епідерміс – шар шкіри, що розташовується на поверхні. І це не говорить про його неефективність, але з таким мезоролером ви не вчините собі шкоди і цілком впораєтесь у домашніх умовах. І так процедури теж дадуть результат, але він буде не настільки виразним, як салонний.

Чому важлива попередня консультація з лікарем?

Застосування ролера для обличчя – процедура дуже специфічна й ховає чимало підводних каменів. У салонах косметолог працює мезоролером так, що на обличчі проступають малесенькі краплинки крові (ефект «кривавої роси»). Нічого жахливого тут нема, процедура досить терпима, особливо, коли ви прагнете якісного ефекту.

Але самостійно, без лікаря, зрозуміти, чи потрібна вам така процедура, чи ні, як підібрати якісний засіб і як забезпечити належний рівень стерилізації й дезінфекції, неможливо. Необхідно або довірити себе лікарю й відвідати салонні процедури (якщо лікар їх рекомендує), або принаймні проконсультуватися.

Після кожного користування мезоролер необхідно ретельно стерилізувати за допомогою спеціальних засобів, а після курсу процедур (6-8) пристрій більше не застосовувати. Також порадьтеся з косметологом щодо засобів, які слід використовувати для процедури.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас