Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 важливих порад при виборі вечірніх і коктейльних суконь для пишної фігури

5 важливих порад при виборі вечірніх і коктейльних суконь для пишної фігури

Вибір вечірніх і коктейльних суконь – одне з найскладніших завдань для модниць з пишною фігурою. Вся складність з покупкою нарядних суконь великих розмірів в тому, що багато з них або виглядають, як безформний мішок, або обтягують і підкреслюють якраз те, що ви б хотіли приховати. Але є кілька важливих порад, які допоможуть вам вибрати свою ідеальну сукню. Скористайтеся ними під час свого наступного шопінгу!

Порада №1: Почніть з правильного фасону

Пошук нарядної сукні для пишних жінок завжди повинен починатися з вибору правильного фасону під тип фігури. Загляньте в будь-який магазин одягу, і ви побачите, що у вас є вибір серед трьох основних фасонів: прямий крій, A-силует і сукні із завищеною талією в стилі ампір.

Прямий крій найкраще підійде під фігуру «трикутник», але на повних дамах такі наряди можуть виглядати безформно і занадто об'ємно (бо у них однаковий об’єм по всій довжині). Сукні в стилі ампір характеризуються дуже завищеною талією, яка розташовується прямо під грудьми. Такий фасон зробить акцент на верхній частині вашого тіла і сконцентрує увагу на вашому обличчі. Сукні-ампір підійдуть ідеально жінкам з фігурою «груша» або з красивим пишним бюстом. Наряди же А-силуету підійдуть практично під будь-яку фігуру – вони підкреслять ваші жіночні форми, але зроблять торс візуально меншим, а ось ніжки – навпаки, довшими і стрункішими.

Порада №2: Віддайте перевагу темним кольорам

Темні кольори, як чорний і темний синій, зроблять вас стрункою в будь-якому випадку і при будь-якому фасоні. Нарядна сукня в одному з цих кольорів – маст-хев в гардеробі кожної пишної модниці. І не бійтеся вибирати темні однотонні сукні, вони ні в якому разі не будуть виглядати нудно. Створити стильний, вишуканий і привертаючий увагу образ ви зможете за допомогою прикрас та аксесуарів. Тим більше, що темний фон ідеально підходить для прикрас з дорогоцінних металів.

Порада №3: Уникайте великих принтів і візерунків

Плаття з принтами завжди виглядають цікаво, жіночно, грайливо. Але великі принти зможуть стати катастрофою для жінок з пишними формами. Справа в тому, що великі принти та візерунки спотворюють пропорції тіла, і особливо це буде помітно, якщо у вас невеликий зріст. Через них ви напевно будете виглядати більшою, ніж є насправді. Дрібний же орнамент або принт, з іншого боку, буде «працювати» як і однотонне забарвлення, і стане вдалим вибором, якщо ви не хочете купувати сукню в одному кольорі.

Порада №4: Створіть гарну основу

Щоб виглядати в вечірній або коктейльній сукні надзвичайно, ви повинні підібрати під неї і правильну білизну. Інакше видимі шви трусиків і лямки бюстгальтера, що врізаються, можуть зіпсувати все враження про вас. Крім того, якщо сукня щільно облягає фігуру, відкоригувати її недосконалості можна за допомогою коригувальної білизни. Вона не тільки згладить зайві сантиметри в проблемних зонах, а й чітко окреслить силует, зробивши його красивим і підтягнутим.

Порада №5: Перестаньте переживати через розмір

Жінки з пишною фігурою схильні переживати через розмір одягу. Але ви повинні розуміти, що розміри можуть відрізнятися у різних брендів і дизайнерів, і число на бірці – лише орієнтир. Вибравши занадто маленький розмір, ви не зробите краще, адже в такій сукні ви виглядатимете безглуздо і лише підкреслите неідеальності свого тіла. У той час як правильно підібраний розмір підкреслить найкраще в вас і приховає те, чого ви не хочете афішувати. Адже немає нічого кращого за сукню, що сидить ідеально!

Вибирайте і приміряйте сукні із задоволенням і в хорошому настрої. І пам'ятайте, що в правильній сукні ви повинні почуватися особливою!

В пошуках своєї ідеальної сукні на випускний, вам безумовно варто завітати на сайт ТМ Модус. На сторінці /vypusknye_platyya ви зможете вибрати сукню буль-якої довжини і силуету, в якій ви будете виглядати і почуватися чарівною. Тут запропоновані дійсно стильні вишукані моделі, які ви із задоволенням будете носити і на подальші свята.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас