Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати манікюр для весілля?

Як вибрати манікюр для весілля?
 

Весільна сукня? Є! Гарна зачіска і макіяж? Випробувані і узгоджені. А як на рахунок манікюру? Так, це не найпомітніша деталь образу нареченої, та все ж невід'ємна його частина, якою не можна нехтувати. Тільки подумайте про все, що ви будете робити руками в цей день – кидати букет, тримати нареченого за руку, фотографуватися з обручками... Тепер розумієте? – Ваш манікюр повинен бути ідеальним!

Якщо ви ще не встигли вибрати салон або майстра для свого весільного манікюру, не варто панікувати. Ви якраз встигнете врахувати речі, які не варто випускати з уваги, вибираючи манікюр нареченої.

Як вибрати вдалий манікюр для весілля?

1. Обов'язково зробіть пробний манікюр

Як і з зачіскою і макіяжем, вам потрібно зробити пробний манікюр. Так ви зможете переконатися, що вибрали правильну форму, колір і дизайн нігтів для свого весільного образу. При цьому не пробуйте в останній момент, а почніть експериментувати за місяць-два.

2. Надихайтеся поточною порою року

Ваш квітковий або морський манікюр не буде виглядати доречно восени, але фарби поточного сезону можуть надихнути вас як на тематику весілля, так і на дизайн нігтів. Тематика вашого весілля напевно буде продиктована порою року, тому і вибір манікюру в залежності від неї стане вдалою ідеєю. В принципі, ваш найкращий вибір – це або щось нейтральне, або те, що підкреслює колірну гамму весілля і поточного сезону.

3. Віддайте перевагу гель-лаку замість звичайного

Останнє, про що ви хочете турбуватися в день весілля – це ризик пошкодити манікюр. Вибравши шелак або гель-лак, ви забудете про цю проблему, адже він буде триматися максимально міцно, та й виглядатиме на порядок краще.

4. Дотримуйтеся простоти в манікюрі

Нейл-арт зараз в моді, але ви збережете свої весільні фото на все життя. Подумайте про те, що пізніше ви будете дивитися на них, як на фото з випускного. Щоб не соромитися свого манікюру, який був в моді зараз, зробіть вибір на користь класики – френча або стриманих нейтральних дизайнів, можна додати трохи блиску. Якщо ж вам хочеться чогось більш цікавого, покрийте нігтики срібним або золотим металіком в тон своїх весільних прикрас.

5. Не забувайте про педикюр

Можливо, пальці ваших ніг ніхто і не побачить на весіллі через закриті туфлі або довгу сукню. Проте їх краще привести в порядок, щоб ніщо не могло застати вас зненацька і зіпсувати враження від вашого образу. Крім того, педикюр може стати відмінним способом «одягти» щось синє, якщо синій не вписується в колірну гаму вашого свята.

6. Зберіть з собою «набір першої допомоги»

Про всяк випадок варто передбачити різні непередбачені ситуації, в тому числі і таку дрібницю, як зіпсований манікюр. Тому візьміть з собою пилочку, крем для рук і лак в колір вашого весільного манікюру.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас