Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо дитячу вишиванку – стильний предмет гардеробу і оберіг дитини

Вибираємо дитячу вишиванку – стильний предмет гардеробу і оберіг дитини

Сьогодні важко знайти українську родину, в гардеробі якої не було б вишиванок. При цьому красиві вишиванки із задоволенням носять не тільки дорослі, а й діти. Вишиванка для дитини – це не тільки прекрасний спосіб прищеплювати патріотизм, любов до нашої країни і її культури. Це також і оберіг для вашого чада, і стильний предмет дитячого гардеробу. В цілому, сьогодні можна з упевненістю говорити про те, що вишиванка – маст-хев для всіх маленьких модників і модниць!

Якщо ви все ще не впевнені в тому, чи потрібна вашому чаду вишиванка, просто загляньте на сторінку https://2kolyory.com/kids-wear/ і подивіться, наскільки красиві вироби пропонують сучасні магазини. Вишита сорочка або платтячко стане невід'ємною частиною дитячого гардеробу і досить універсальним його доповненням. То ж, ця річ буде коштувати кожної витраченої вами копійки. А вибрати те, що дійсно підійде вашим юним модникам, допоможуть поради від інтернет-магазину 2KOLYORY.

Що врахувати при виборі вишиванки для дитини?

Дитяча вишиванка, як оберіг дитини

З давніх-давен вишиті сорочки вважалися потужним оберегом, особливо для малечі. Так, вишивка на одязі хрестом покликана захищати дітей від пристріту. А якщо ви побачите вишиванки для дівчаток з візерунками, вишитими гладдю – це символ жіночої здатності «згладжувати гострі кути» в різних ситуаціях, шукати компроміс, знаходити спільну мову.

Що ж стосується візерунків, вишиванкам для хлопчиків властиві строгі геометричні орнаменти і зображення дубів, як символ сили, твердості характеру. Вишитий же одяг для маленьких принцес частіше прикрашають рослинні орнаменти, що символізують жіночу красу, і елементи землі, що говорять про працьовитість.

Не менш важливу роль в дитячих вишиванках грає колір орнаменту:

- червона вишивка – символ вогню, світла, любові;

- сині орнаменти – символ води, неба;

- жовтий візерунок – символ Сонця;

- зелені акценти – символ молодості;

- вишивка білою ниткою – символ чистоти душі і помислів.

Дитяча вишиванка, як стильний і універсальний предмет гардеробу

Вибираючи вишиванку для дитини, ви, звичайно ж, хочете купити якісну річ, яку чадо буде носити із задоволенням. Мабуть, найбільше значення тут має тканина, з якої виконана сорочка. Вкрай рекомендується, щоб це був натуральний матеріал – бавовна або льон. Лляні вироби мають антибактеріальні властивості і як найкраще підходять для діток, проте вони дуже сильно мнуться. Бавовна – також відмінна тканина для вишитої сорочки, вона подарує той самий комфорт, але якщо в ній буде мінімальна домішка синтетики, то одяг м'ятиметься набагато менше.

Що ж стосується вишивки, вона може бути ручною або машинною. Вишиванки з ручною вишивкою коштують достатньо дорого, з машинною – дешевше. Ми вважаємо, що останній варіант краще підходить дітлахам, так як вони швидко ростуть, і занадто витрачатися на вишиту сорочку чаду не варто. Машинна вишивка не поступатиметься ані в красі, ані в якості – це найбільш практичний вибір.

Якщо ви вибираєте вишиванки для своїх маленьких модників в інтернет-магазині 2kolyory.com, вгадати з розміром вам буде нескладно. Але щоб відразу ж зробити правильний вибір, виміряйте ширину плечей на сорочці або блузі дитини, яка зараз в пору, і порівняйте з розмірною сіткою або попросіть консультанта порекомендувати вам потрібний розмір.

Дитяча вишиванка – дійсно універсальний предмет гардеробу! У неї чадо зможе наряджатися на національні та релігійні свята, на всілякі урочисті заходи, а також просто носити в школу/садок або на прогулянку. Вишиті сорочки відмінно поєднуються як зі строгими спідницями і брюками, так і зі звичайними джинсами, а завдяки натуральному дихаючому матеріалу така річ стане однією з найулюбленіших на літо.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас