Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День Батька: що варто і не варто робити, вітаючи тата

День Батька: що варто і не варто робити, вітаючи тата
 

День Батька вже не за горами, і можливо, ви вже зараз починаєте думати про те, як порадувати тата в це свято, як провести цей день. Сподіваємося, наші поради про те, що варто, і чого не варто робити в День Батька, допоможуть вам організувати найкраще свято для глави вашого сімейства!

День Батька: що варто і не варто робити, вітаючи Папу?

Не варто: Забувати про листівку

Часто ми настільки фокусуємося на подарунку або застіллі, що зовсім забуваємо про листівку. Але таке доповнення до подарунка, особливо виконане руками дитини, зробить вашого тата по-справжньому щасливим!

Варто: Виготовити листівки і подарунки разом з дітлахами

Попросіть дітей виготовити листівки ручної роботи для тата і дідусів, дядьків і т.д. Пошукайте в Мережі і інші ідеї саморобних подарунків на День Батька – повірте, в це свято краще подарувати щось просте, але від душі, ніж дорогий (і зовсім не такий значущий) подарунок.

Не варто: Дарувати чергову краватку

Краватки, шкарпетки, станки та пінки для гоління – все це «заїжджені» подарунки на чоловічі свята, від яких ніхто не отримує задоволення. Придумайте для свого тата щось унікальне, таке ж особливе, як і він сам, і проявіть свою любов і турботу.

Варто: Проявити фантазію

Замість того щоб дарувати один з класичних подарунків, подумайте, що вашому татові дійсно потрібно. Згадайте, про що він говорив останнім часом. Таким чином він підкаже вам ідеї справді доречних подарунків, а ви зможете показати, що дійсно слухаєте його і дбаєте про нього. Тато не дав жодної підказки? Придумайте самі щось оригінальне сімейне, що стосується традицій або інтересів вашої родини.

Варто: Привітати того, хто був для вас, як батько

День Батька – це свято не тільки для біологічних батьків. Буває, що дядько, дідусь або друг сім'ї замінює батька, всіляко підтримує і допомагає встати на ноги. Такого чоловіка теж неодмінно варто привітати, адже саме він грав роль батька у вашому житті.

А як ви збираєтеся відзначати День Батька в цьому році?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас