Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

90-ті повертаються: як носити тренд сезону – велошорти?

90-ті повертаються: як носити тренд сезону – велошорти?

Цього літа багато модниць можуть пригадати своє дитинство і молодість, невід'ємною частиною яких сміливо можна назвати велотреки. Пам'ятаєте, як ми носили їх мало не щодня? В цьому році легкі обтягуючі шортики знову на піку популярності, тільки ось сучасні дизайнери пропонують їх носити якісно по-іншому, комбінуючи з більш вишуканими речами.

Сучасний street style диктує свої тренди щодо велотреків. Тепер їх можна носити не тільки зі спортивним одягом і взуттям, а й поєднувати з піджаками, сукнями та спідницями. Навіть уявити собі не можете, як носити цей гарячий тренд літа 2019? Ми підкажемо вам декілька стильних ідей!

Як вибрати свої велошорти?

У чому перевага сучасних велошортів – вони не дуже оголюють ніжки, а скоріше виглядають злегка по-чоловічому. Для створення трендових образів вибирайте не дуже короткі моделі – по коліно або до середини стегна. Що ж стосується тканини, це може бути як віскоза, так і бавовна. На сторінці https://vsisvoi.ua/store/women/odyah/shtany-ta-shorty ви знайдете саме такі моделі і зможете підібрати свої стильні шортики на прийдешній сезон. А тепер експерти маркету «ВСІ.СВОЇ» поділяться порадами про те, як і з чим поєднувати гарячий тренд цього літа – велошорти.

Як носити велотреки цього літа?

Велошорти з піджаком
Велошорти з піджаком
Велотреки і піджак – здавалося б, речі непоєднувані. Але модні блогери сміливо спростовують цей міф! Вузькі шорти по коліно або до середини стегна в даному випадку можуть стати альтернативою спідниці-олівець. Одягнувши їх з лаконічним топом і приталеним піджаком, а ще й підкресливши талію стильним ремінцем, ви будете виглядати дуже стильно й елегантно.

Велошорти з прозорими сукнями та спідницями максі
Велошорти з прозорими сукнями
У вас в гардеробі є одна з цих модних прозорих струмуючих суконь? Звичайно ж, по місту в такому ходити навряд чи буде доречно. Але ось велошортики, вдягнуті під прозору сукню, спідницю максі або пляжну накидку, відразу ж зроблять образ відповідним для міських вулиць. Просто підберіть їх в колір наряду і одягайте під спідницю, щоб приховати те, чого не має бути видно всім оточуючим.

Велошорти з легким плащем або сукнею-сорочкою
Велошорти з сукнею-сорочкою
Тут принцип той самий, що і з піджаком. Підібравши нейтральний топ до велотреків, ви створите універсальну основу для стильного вуличного образу. Накиньте зверху розстебнутий плащ або сукню-сорочку і підв'яжіть стильним ременем, щоб надати силуету більш чіткого контуру.

З тренування на вулицю
як носити велошорти
Ну і, звичайно ж, найбільш очевидний вибір – спортивні образи з велотреками. Вузькі шортики підкреслять стрункість ваших ніжок і змусять вас виглядати молодше. Само собою зрозуміло, що не потрібно одягати на вулицю потерті тренувальні шорти, розтягнуті старі футболки і безформні худі. Доповніть велошорти casual футболкою або акуратним укороченим топом зі стильною вітровкою.

Як бачите, є чимало стильних способів носити велошорти – один з топових трендів літа 2019, і комбінувати їх з самим різним одягом. Вибирайте свої шортики на vsisvoi.ua і надихайтеся на створення нових стильних образів!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас