Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Освітній проект «На урок» – корисний помічник для учнів і викладачів

Освітній проект «На урок» – корисний помічник для учнів і викладачів

Наша система освіти активно розвивається, і освітні онлайн-ресурси відіграють тут не останню роль. Так, нові можливості для спілкування педагогів, розвитку в своїй профільній сфері, пошуку нових ідей і обміну досвідом стали максимально доступними, завдяки таким освітнім проектам, як naurok.com.ua. Тут зібралися однодумці, які прагнуть вивести нашу систему освіти на новий рівень.

освітній проект "На урок"

Чим проект «На урок» може бути корисним для вчителів?

Тісна співпраця творців сайту з практикуючими викладачами дає можливість користуватися їхніми напрацюваннями всім колегам. Тут кожен педагог може поділитися своїм досвідом і обговорити свою роботу онлайн, а також почерпнути нові ідеї, знання, натхнення для подальшої роботи:

• На сторінці https://naurok.com.ua/webinar можна провести, подивитися і обговорити всілякі вебінари на освітню тематику;

• У розділі «Журнал» у викладачів є можливість написати і опублікувати статті про шкільне життя або позашкільний розвиток учнів, а також почитати цікавий матеріал на тематики, що цікавлять викладачів;

• Тут же ви зможете ділитися своїми дослідженнями і напрацюваннями, спрямованими на більш ефективне засвоєння школярами навчального матеріалу, сценаріями проведення заходів, конкурсів;

• У розділах «Бібліотека» та «Тести» сучасні викладачі зможуть знайти актуальну інформацію та методичні матеріали як за новими державними стандартами освіти, так і для роботи з дітьми з особливими потребами в навчанні;

• Освітній сервіс «На урок» пропонує і участь в конференціях, які також будуть цікаві сучасним вчителям.

Такий формат спілкування, навчання та обміну досвідом – дуже зручний для підвищення кваліфікації, адже у викладачів завжди катастрофічно не вистачає часу.
освітній проект "На урок"

Освітній сервіс «На урок» – в чому користь для школярів?

Учні – дуже вимоглива публіка, при тому, що навчання є обов'язковим процесом. Найкраще запам'ятовуються не сухі уроки, а цікаві, креативні і веселі. Школярі різного віку обожнюють вчитися в ігровій формі, так активно впроваджуваній в останні роки. Платформа пропонує таке розмаїття тематичних пропозицій, що школярі будуть любити вчитися!

Освітній проект «На урок» пропонує викладачам всіляку додаткову літературу, яка допоможе максимально урізноманітнити подачу матеріалу так, щоб зацікавити всіх дітей; сценарії позакласної роботи; додаткові матеріали, як лабораторні роботи, тести і цікаві конкурси – ще одна додаткова можливість перевірити свої знання.

Цікавим проект буде не тільки учням і їхнім викладачам, а й батькам школярів. Адже дуже часто батьки хочуть бути в курсі новинок освітнього процесу або ж допомогти дітям краще засвоїти матеріал. І в подібних ситуаціях теоретичні та практичні статті на різні теми, починаючи від звичайних уроків до психологічних рекомендацій, будуть дуже корисними. Так як наставники вже діляться різноманітним досвідом і випробуваними підказками.

Від якості освіти залежить майбутнє дітей і суспільства. Тому потрібно користуватися і розвивати всіма можливими способами спрагу давати знання. Створити і підтримати допитливість і бажання вчитися – завдання кожного батька і педагога. А сучасний світ пропонує відмінні можливості для цього, завдяки таким платформам, як освітній проект «На урок». Розвиватися і мотивуватися в колі однодумців – що може бути краще!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас