Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чому кожному з нас варто почати вчити англійську?

Чому кожному з нас варто почати вчити англійську?

Якщо ви до цих пір не знаєте жодної іноземної мови, то напевно з таких вигаданих причин, як «немає часу» або «у мене не вийде». Також від деяких можна почути, що їхній вік вже не підходить для вивчення англійської або будь-якого і іншої мови. Насправді, це лише придумані виправдання, а причин почати вчити ту саму англійську прямо зараз дійсно багато!

Сьогодні тренд на знання іноземних мов набирає все більшої популярності. Зверніть увагу на те, скільки людей самого різного віку починають вивчати англійську, щоб покращити якість життя, просунутися по кар'єрі або просто знайти цікаве хобі. То ж це варто зробити і вам: записуйтеся на курси англійської мови до школи «Speak Up»! На сайті speak-up.com.ua ви зможете пройти тест, щоб вибрати потрібний курс. А ми поговоримо про те, які переваги ви отримаєте, почавши вивчати англійську прямо зараз.

Чому вам варто почати вчити англійську?

Причина 1: Відкрити нові можливості для вашої кар'єри

Чи варто говорити про те, що сьогодні при прийомі на роботу або для підвищення дуже часто вимагають знання іноземної мови? І найчастіше це англійська. Знання англійської хоча б на базовому рівні буде корисним для вашої кар'єри, незалежно від того, чи працюєте ви на компанію, чи на себе. Цей навик завжди вигідно виділить вас з натовпу подібних вам фахівців.

Причина 2: Відмінна зарядка для мозку

Вивчення іноземних мов дійсно дуже корисне для мозку. Як показали вже численні дослідження, вивчення нової мови корисне в будь-якому віці і сприяє поліпшенню пам'яті, розвитку більш тривалої концентрації і зниженню ризику вікових когнітивних розладів.

Причина 3: Дізнатися більше про культуру інших країн

Вивчаючи іноземну мову, ви неодмінно поринете в культуру країни та людей, які говорять нею. Англійською говорить чимало країн, з культурою яких безперечно варто познайомитися. Крім того, тепер ви зможете спілкуватися в мережі і наживо з англомовними людьми і ще сильніше розширювати свій культурний кругозір.

Причина 4: Подивитися з боку на нашу культуру

Розуміючи культуру інших країн (по мірі вивчення мови), ви зможете поглянути на рідну з боку. Багато людей проживають все життя, не замислюючись про культурні цінності свого народу. Вивчення іноземної мови напевно змотивує вас поцікавитися нею.

Причина 5: Стати більш цікавою людиною і зустріти нових цікавих людей

У наш час, завдяки інтернету, ми маємо необмежені можливості для спілкування і пошуку нових друзів за інтересами. Єдине, що може вас стримувати – це мовний бар'єр. Англійська – мабуть, найпоширеніша мова в світі, і вивчивши її, ви значно розширите свої можливості спілкування з людьми з інших країн. Крім того, дослідження показали, що багато сучасних людей знаходять знання ще однієї мови більш привабливим, ніж кубики преса.

Причина 6: Щоб подорожувати було ще цікавіше

Знаючи хоча б базову англійську, ви будете отримувати набагато більше задоволення від кожної своєї подорожі за кордон. Ви зможете спілкуватися з місцевим населенням, заводити нові знайомства, дізнаватися дорогу і питати про найцікавіші місця (що не порадять навіть сайти для мандрівників).

Причина 7: Насолоджуватися книгами і фільмами мовою оригіналу

Як багато класних фільмів, серіалів, книг і пісень є англійською! Ніякий переклад не зрівняється з оригіналом. І вивчення англійської дасть вам можливість розуміти все це.

Причина 8: Щоб зрозуміти, що ви це можете!

Як ми говорили раніше, люди часто знаходять відмовки типу «занадто старий», «не вистачає часу», «не дано». Якими б не були ваші сумніви, почавши вивчати англійську, ви зрозумієте, що здатні на це. Більш того, з часом ви будете отримувати неймовірне задоволення від того, що можете говорити з людьми англійською (нехай навіть самою простою).

Так чого ж ви чекаєте?

У кожного є свої причини вчити іноземні мови, скористайтеся своїми! Досить виправдовуватися, починайте вчити англійську прямо зараз, і ви жодного разу про це не пошкодуєте.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас