Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Роздільні гардероби для нього і для неї: як організувати?

Роздільні гардероби для нього і для неї: як організувати?
 

Ви все ще користуєтеся однією гардеробною шафою на двох? Незважаючи на те, що у нас це загальноприйняте рішення, роздільні гардероби для нього і для неї можуть стати дійсно вдалим рішенням. Дві роздільні гардеробні шафи не будуть виглядати так громіздко і найкращим чином задовольнять потреби кожного. У сьогоднішній статті ми розповімо, як організувати таке рішення – можливо, це те, що вам потрібно!

Звісно, насамперед вам потрібно буде придбати дві шафи - для кожного з вас. В ідеалі (як для всіх симетричних рішень в інтер'єрі) вони мають бути однаковими зовні, і не занадто великими. Такі купити меблі Львів пропонує у широкому розмаїтті - на сайті constanta.ua ви неодмінно знайдете те, що вам потрібно і подобається. Проте чоловіча і жіноча шафа відрізнятимуться своїм наповненням, тому ми дамо окремі поради для вибору кожної з них. 

Як організувати окремі гардеробні шафи для нього і для неї?

Для неї: Обов'язково передбачте місце для довгого одягу – нехай він висить у свою довжину. Для гладких і делікатних тканин використовуйте замшеві вішалки, щоб речі не сповзали і не падали. Під довгими речами можна передбачити місце для сумочок – так вони будуть стояти вертикально і найкращим чином збережуть свою форму. Під вішалками для коротких речей зробіть висувні ящики, в яких можна зберігати білизну та аксесуари. Решту місця виділіть під полички.
жіноча гардеробна шафа
Для нього: Половину гардеробної шафи виділіть під речі, які потрібно вішати – піджаки, сорочки і штани. При цьому розділіть це відділення горизонтально, щоб сорочки і піджаки висіли зверху, а штани під ними – так вам буде дуже зручно підбирати сети щоранку. Під брюками також можна зберігати сумки. Інше відділення гардероба оснастіть поличками для футболок і спортивного (домашнього) одягу та висувними ящиками для білизни та аксесуарів.
чоловіча гардеробна шафа
Між її і його гардеробними шафами: залиште трохи вільного простору. По-перше, так ви не будете «битися ліктями», одягаючись одночасно. По-друге, це місце ідеально підійде для дзеркала і невеликого столика, в якому можна зберігати прикраси і косметику, а під ним поставити стільчик.

І ще кілька корисних порад:

• Біля гардеробних шаф повісьте кілька гачків, щоб з вечора можна було готувати образи на завтра.

• Продумайте ящики і полички в шафі так, щоб вони максимально відповідали тому порядку, в якому ви одягаєтеся.

• Купіть спеціальну вішалку для ременів і зберігайте їх також в підвішеному стані.

• Сорочки, блузи і піджаки зберігайте тільки застебнутими, а зі штанів кожен раз витягуйте ремінь.

• Щоб в гардеробі не утворювався безлад, не заповнюйте полички і ящики шафи більш ніж на 75%. Якщо місця стає мало, приберіть речі, які носите найрідше, до кращих часів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас