Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Скраб для тіла: чому він необхідний у догляді за тілом, і як вибрати ефективний і якісний продукт?

Скраб для тіла: чому він необхідний у догляді за тілом, і як вибрати ефективний і якісний продукт?

Хочете, аби шкіра вашого тіла була завжди пружною, гладенькою і молодою? Тоді скраб для тіла – ваш мастхев! Не варто ігнорувати цей продукт, адже він істотно допоможе запобігти та вирішити ряд косметичних проблем і недосконалостей, про які ви навіть не могли думати!

Чому скраб для тіла такий корисний

Глибоке очищення

Не лише на обличчі, а й на всьому тілі й навіть на голові, – шкіра потребує регулярного глибокого очищення. Скраб допомагає очистити пори від шкірного сала й забруднень, а також відлущити відмерлі клітини епідермісу. Це сприяє своєчасному оновленню шкіри, а регулярне і вчасне оновлення – це запорука її молодості, пружності й тонусу.

Масаж

Источник фото: http://elos.zp.ua
Будь-який скраб, коли ви його наносите на шкіру, масажує шкіру своїми абразивними частинками. Це покращує лімфо- і кровообіг, а дерма отримуватиме з крові більше поживних речовин, і в ній не накопичуватиметься рідина. Це забезпечить її свіжість, пружність, гладкість і здоровий, доглянутий вигляд.

Зволоження і живлення

Як правило, склад скрабів для тіла, окрім абразивних очищувальних частинок, має поживні зволожувальні й живильні компоненти. Найчастіше, це косметичні рослинні та ефірні олії, екстракти корисних рослин, вітаміни й мікроелементи. А зволожена, підживлена й пом’якшена шкіра завжди буде гладенькою й сяятиме здоров’ям.

Антицелюлітний ефект

Завдяки масажу абразивними частинками, інтенсивному зволоженню і живленню, поліпшується кровообіг і лімфотік, у шкірі не накопичується і не застоюється рідина і жири. Навіть не антицелюлітний скраб, при регулярному застосуванні, дуже ефективно запобігає целюліту, а якщо він уже є, то допомагає позбутися. Звісно, для кращого ефекту слід обирати скраби, спеціально призначені для боротьби з цим естетичним дефектом.

Як правильно вибрати скраб для тіла?

Источник фото: ladyshop.ua

За типом шкіри

Якщо ваша шкіра дуже чутлива, віддавайте перевагу скрабам чи гоммажам, де у якості абразивних частинок виступають силіконові кульки, адже вони забезпечують дуже м’яке відлущення. Сольовий скраб гарно бореться з целюлітом, підсушує запалення і підходить для всіх типів шкіри, окрім дуже сухої. Цукровий скраб має трохи гострі абразивні частинки, тому не дуже підійде для чутливої шкіри, але в цукрі міститься гліколева кислота, що інтенсивно зволожує, тонізує й омолоджує дерму. Мелена кава чудово тонізує, зволожує й омолоджує. Фруктові кісточки активно живлять шкіру вітамінами й тонізують її.

За призначенням

Вибирайте скраб для тіла залежно від вашої основної мети: позбутися целюліту, омолодити шкіру, зволожити, тонізувати тощо. Більшість скрабів і так виконує всі ці задачі, але одні засоби зосереджені на ефективному виконанні однієї функції, інші – на виконанні іншої тощо. Першоджерело: LadyShop

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас