Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати і носити сарафан цього літа – модні поради від Gepur

Як вибрати і носити сарафан цього літа – модні поради від Gepur

Сарафани – мабуть, найзручніший одяг для літа. В них не спекотно і так комфортно! А ще сам по собі сарафан вже створює образ, тому до нього можна нічого більше і не вигадувати. При цьому сучасні сарафани – це вже не просто платтячка з маєчним верхом і розкльошеною спідницею; глянувши на каталог магазину Gepur - https://ua.gepur.com/catalog/sarafan, ви здивуєтеся різноманітності фасонів, які пропонують сучасні дизайнери. Так що ж краще вибрати і як носити обновку?

Почнемо, мабуть, з найголовнішого – це вибір вдалого крою для вашої фігури. Так, стилісти Gepur рекомендують звернути увагу на наступні фасони літніх сарафанів:

літні сарафани від Gepur

Сарафани А-силуету, які підходять будь-якому типу фігури. Завдяки збалансованому фасону вони вдало підкреслюють найкраще в фігурі, не роблячи акценту на її недоліках. Вільна спідниця і поділ збалансують фігуру «яблуко» і приховають зайві сантиметри на стегнах «груші», а підкреслена талія додасть жіночності фігурі «прямокутник».

Порада від експертів: Підкреслюйте талію в сарафані А-силуету за допомогою ременя, поясу або пов'язаної на талію (не на стегна!) сорочки.

літні сарафани від Gepur

Сарафани з запахом - маст-хев кожного жіночого гардеробу. Цей класичний фасон – секретна зброя для фігури «яблуко» або «пісочний годинник», хоча «грушам» і «прямокутникам» він також личить. Як і сарафани А-силуету, але більш легкі і хвилясті, сарафани з запахом допомагають підкреслити найкраще в фігурі, а пояс на талії робить її візуально ще більш тонкою.

літні сарафани від Gepur

Сарафани «шифт» - найбільш комфортні і універсальні. Вони не облягають фігуру і дарують максимум свободи. Проте, модель «шифт» також підходить всім типам фігури. І вона – найбільш універсальна, так як підійде і для денних, і для вечірніх виходів.

літні сарафани від Gepur

Сарафани з облягаючим верхом і розкльошеною спідницею - це грайливий і неймовірно жіночний фасон. Сарафани з облягаючим топом і спідницею-кльош ідеально підійдуть фігурам «пісочний годинник» і «груша». Вони привернуть увагу до області декольте і талії, і при цьому приховають об'ємні стегна.

Порада від експертів: Візуально подовжити ніжки допоможуть босоніжки на танкетці або платформі замість звичайних сандалій.

Як вибрати і носити сарафан цього літа?

літні сарафани від Gepur

• Віддайте перевагу яскравим і романтичним літнім фарбам. Нейтральні і насичені кольори ви можете носити в будь-яку пору року, тому вибирайте літній сарафан в яскравих грайливих і ніжних пастельних відтінках, щоб подарувати собі той самий літній настрій.

• Цікавий принт – відмінне рішення! Такий сарафан відразу ж приверне увагу оточуючих.

• Зверніть увагу на сарафани з високою горловиною або навіть коміром-стійкою. Такі моделі роблять фігуру більш спортивною, особливо, якщо ви ще й зберете волосся, щоб показати плечі.

• Експериментуйте з різними вирізами і декольте: відкрийте плечі, покажіть спинку. Виберіть цього літа щось новеньке.

• Щоб зробити сарафан не таким нарядним і створити модний casual look, відмовтеся від стандартних туфель і босоніжок на користь лоферів, оксфордів, кедів і кросівок.

• На вечір одягайте легкі літні сарафанчики з грубою джинсовою або шкіряною курточкою – такий контраст виглядає дуже стильно і сучасно. Можна навіть доповнити образ ботільйонами на широкому каблуці.

Як носити літній сарафан на роботу?

літні сарафани від Gepur

Як правило, літні сарафани не підходять для офісного дрес-коду, так як занадто відкривають жіночі плечі. Проте, у вас є можливість носити улюблений сарафан і на роботу також:

• Щоб сарафан був доречним в офісі, вибирайте модель з закритим плечем (не на бретелях), нехай навіть без рукава.

• Якщо на вулиці не жарко, доповніть літній сарафан стильним нейтральним піджаком і туфлями з закритим носком.

• Сарафан і тонкий кардиган з ремінцем на талії – класика, яка підійде як для роботи, так і для вечірніх прогулянок.

• Легка футболка з коротким або довгим рукавом, одягнена під сарафан – ще один спосіб прикрити плечі і створити стильний сучасний look. Тільки переконайтеся, що така комбінація буде доречною для вашого офісу.

• Переходячи на осінній сезон, ви зможете одягати улюблений сарафан з теплими колготками і светром oversize поверх нього – цей прийом в тренді вже не перший рік.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас