Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як заохотити дитину до читання за допомогою мультиків?

Як заохотити дитину до читання за допомогою мультиків?

Мультики – найулюбленіша дитяча розвага. А ще мультики – це місточок, який здатен не лише розважити малюка, а й прищепити йому… любов до книжок. Адже коли улюблені герої раптом опиняються на сторінках книг, малюк відкриває для себе радість читання.

Книжки із героями мультиків – це не просто цікаве читання, а ще й прекрасна нагода зібратися усією родиною та провести час разом. Так, наприклад, можна зануритися у читання книг про відважних суперпесиків, які вже давно тішать малечу з екранів планшетів, ноутбуків та телевізорів. “Щенячий патруль (видавництво “Ранок”) – це справжні книгосеріали для малечі. Відважні песики-герої, яких так обожнюють діти, перемістилися на сторінки книжок. Суперпесики продовжують потрапляти у різні пригоди. І тепер у малечі з’являється фантастична нагода: не тільки спостерігати за командою улюбленців, а й приєднатися до них: відчути себе персонажем книгомультика, опинитися в серці історії, прочитати цікавинки про них. Це ж справжнісінький телепорт! А ще – крута розвивальна гра для дитини, що тренуватиме фантазію та пам'ять. Книжки із героями мультиків – це можливість для дитини самостійно або разом із батьками вигадувати фінал чергової історії або ж навіть з кожним новим прочитанням – змінювати його.
дитячі книжки Щенячий патруль
Кожна частина серії книжок «Щенячий патруль» - це окрема історія. Песики із суперздібностями можуть все: загасити полум’я чи врятувати необережного кошеняту, що видерся на височенне дерево. Їм під силу допомогти робопсу Райдеру та врятувати поїзд. І навіть опинившись у небезпечних джунглях «Щенячий патруль» бере ситуацію під контроль. Серія складається з 8 книжок, які розраховані на дошкільнят.
дитячі книжки Щенячий патруль
Усі діти обожнюють мультики. Доки до їхніх ручок не потрапляють книжки з мультик-серії. І ось тоді одне захоплення допомагає відкрити інше. Мультики та книги – команда супергероїв, яка допомагає дитині пізнавати світ та відкривати нові горизонти.

За фото дякуємо блогеру @rusia_danyliuk

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас