Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Правила вибору сережок

Правила вибору сережок
 

Історія сережок пустила своє коріння у сиву давнину. Відомо, що 7 тис. років назад їх уже виготовляли. В одних культурах вони покликані були підкреслити високий статус свого володаря, в інших – вказували на приналежність до рабів. В наші дні сережки використовуються з метою підкреслення своєї індивідуальності та доповнення образу, який людина створює щодня, виходячи з дому. Правильно підібрані, вони допомагають розставити акценти та створити необхідне враження, розповісти світу про свого власника.

Декілька важливих правил щодо вибору сережок

Ось кілька рекомендацій щодо того, як правильно обрати сережки:

1. Вбирайтеся у такі сережки, що будуть милі вашому серцю. Людям подобається усе, схоже на них, включаючи і прикраси. Вони мають висвічувати індивідуальність власника: його характер, темперамент, навіть цілі. Вам має бути комфортно в сережках. Ви маєте відчувати, що ваше вушко причепурилося саме так, як йому потрібно.

2. Керуйтеся дрес-кодом. Нажаль (а, може, й на щастя) у нашому світі все ще існує дрес-код. Тому недоречно одягати, скажімо, сережки а-ля люстра на ділову зустріч, для якої підійдуть більш стримані варіанти, що не кидатимуться у очі та говоритимуть саме про ділові якості свого володаря. Для ділової зустрічі підійдуть серги-пусети, висячі серги (не довші 3 см від мочки вуха), кільця або напівкільця (діаметром, який не перевищує ширину вуха), виконані з дорогого матеріалу (золото, срібло) без яскравих вставок і вичурності. Вони мають показувати серйозність і цілеспрямованість свого власника. Здавалося б, друга рекомендація суперечить першій, але ж ні! Дизайнери постаралися на славу, щоб серед величезного різноманіття сережок можна було знайти ті, що відповідатимуть діловому дрес-коду та, разом із цим, підкреслюватимуть вашу індивідуальність, тимчасово введену в певні рамки.

3. Обирайте сережки відповідно до свого віку. Молодь може вбиратися у будь-які сережки, та чим старшою стає людина, тим більш солідними та лаконічними мають бути її прикраси, тим дорожчими матеріали, з яких вони виготовлені. І лідируюче положення серед цих матеріалів займають перли. Своєю яскравою білизною вони додають молодості та свіжості своєму господарю.

4. Враховуйте пору доби. Є сережки, які ідеально підійдуть для вечірньої пори, а є ті, які більш доречно використати вдень. Тут можна скористатися правилом: «Чим темніше небо, тим яскравіші сережки».

5. Підбирайте під типаж зовнішності. Голова, до вух якої кріпляться сережки, має свої кольори: волосся, очей, шкіри. Так само кольори мають і самі прикраси, а тому слід потурбуватися про гармонію у цій кольоровій гамі. Брюнеткам підійдуть до лиця серги, виконані в золотій, срібній, червоній, фіолетовій, білій гамі. Блондинкам рекомендовано послуговуватися білим, блакитним, синім, сірим (а також срібним), рожевим, чорним кольорами. Рудоволосим (які зазвичай мають зелені чи карі очі та світлу шкіру) найкраще використовувати кольори зеленої, коричневої та жовтої палітри (включаючи золото).

Також за допомогою сережок можна скоригувати форму обличчя, візуально зробивши її більш овальною. Якщо лице занадто кругле, слід носити сережки видовженої форми. Якщо, навпаки, лице занадто видовжене, варто використовувати масивні кільця та на півкільця, а також об’ємні кластери, які виходять за межі мочки вух.

Правильно підібрані сережки додадуть вам не лише привабливості, але й впевненості в собі, а така прикраса ніколи не буде зайвою. Саме такі сережки ви зможете підібрати за посиланням в магазині eurogold.ua. Тут ви знайдете як ексклюзивні, так і недорогі моделі, а також зможете вибирати за стилем, брендом, пробою й іншими важливими критеріями.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас