Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Яка техніка є незамінною на кухні?

Яка техніка є незамінною на кухні?

В даній статті мова піде не про такі неодмінні атрибути кухонної техніки, як кухонна плита та холодильник, без яких кухня не була б кухнею. Йтиметься про більш дрібну кухонну техніку, без якої, проте, не обійдеться жодна поважаюча себе господиня. То ж…

Яка техніка безумовно варта того, щоби з’явитися на вашій кухні?

1. Розпочнемо з блендера. Цей невеличкий диво-пристрій займає зовсім мало місця на кухні, але виконує цілу низку надважливих функцій. За допомогою якісного та потужного блендера можна подрібнити практично будь-які продукти, включаючи м'ясо та лід. Використовуючи різноманітні насадки, можна збити корисне овочеве пюре чи свіжий фруктовий мус, приготувати емульсію, нарізати зелень, збити рідке тісто тощо. І все це – за лічені секунди, з економією сил та часу. В залежності від своїх потреб та вподобань можна обрати вид блендера:

- погружний, що складається із рукоятки та ножа, який можна занурити в будь-яку відносно глибоку ємкість із продуктами, що підлягають змішуванню, збиванню або подрібненню;

- стаціонарний, що уже містить готову чашу для продуктів, яка герметично закривається.

Обравши блендер в інтернет-магазині storetech.top, ви зможете обійтися без такої дрібної побутової техніки як міксер і кавомолка. А з блендером високої потужності (не менше 600) відпадає потреба і в м’ясорубці.

2. Мультиварка. Цей прилад – просто спасіння для зайнятої людини, в якої є бажання готувати смачні та корисні страви, але не вистачає на це часу. Адже це так просто – скласти всі необхідні інгредієнти в чашу мультиварки та обрати на її панелі необхідну страву. Вона сама буде варити, смажити, пекти, тушкувати чи готувати на пару. Дбайлива мультиварка потурбується про страву сама, звільняючи вам час для відпочинку, саморозвитку чи приємного спілкування у колі близьких і друзів.

Підібравши для своєї кухні якісну багатофункціональну мультиварку в магазині StoreTech, можна не використовувати духовку, йогуртницю, фритюрницю, пароварку, хлібопічку, мікрохвильову піч. Тільки уявіть собі, скільки місця на кухні звільняє для вас ця помічниця!

3. Соковижималка. Вона буває ручною, механічною і електричною. Кожен із цих видів має свої переваги та недоліки. Скажімо, ручна соковижималка має маленький розмір, легко миється, але підходить для вичавлювання соку лише з цитрусових. Механічна дозволяє вичавлювати сік разом із м’якоттю, але це не завжди потрібно. Електрична ж може вичавити сік без м’якоті із будь-якого фрукта, проте її важче мити, а також вона займає на кухні чимало місця. Якщо ж ви полюбляєте пити сік разом із м’якоттю, соковижималку може замінити блендер.

4. Ваги. А от їх на кухні не може замінити ніщо, навіть пильне око досвідченої домогосподарки. Тож, якщо страва потребує чіткості у кількості інгредієнтів, без вагів не обійтися.

А які гаджети ви вважаєте незамінними для своєї кухні?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас