Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Smart TV: все, що варто знати про «розумні» телевізори звичайному користувачеві

Smart TV: все, що варто знати про «розумні» телевізори звичайному користувачеві
 

Якщо ви плануєте покупку нового телевізора, ви напевно чули про сучасні Smart TV. Що це таке, чим «розумний» телевізор відрізняється від звичайного, який додатковий функціонал ви отримаєте, вибравши Smart TV? І чи варто взагалі на нього витрачатися? – На всі ці питання звичайних користувачів ми постараємося відповісти в нашій статті.

Smart TV – що це означає?

«Розумний» телевізор відрізняється від звичайного доступом до різноманітних онлайн-сервісів. Це ніби телевізор з вбудованим комп'ютером, здатним працювати з різними додатками, медіа потоками, живими трансляціями і каналами, інтернет-браузингом, іграми і т.д. На сторінці https://santeh.dp.ua/tv/smart-tv/ ви зможете детальніше ознайомитися з сучасними моделями і вибрати smart TV на свій смак і гаманець.

Чому мені потрібен «розумний» телевізор?

Крім того що smart TV має низку додаткових функцій, пов'язаних з інтернетом, є одна – найбільш важлива. Ви можете пропустити улюблений серіал або передачу і подивитися пізніше. Вам не потрібно ставити її на запис, вся ТВ-програма зберігається для вас, і ви можете переглядати її в зручний для вас момент. Крім того, ви зможете дивитися серіали і передачі, яких немає в програмі, з інтернету. Вам не потрібно навіть їх скачувати – з комп'ютера їх можна просто транслювати на телевізор.

Як підключити «розумний» телевізор до інтернету?

Всі smart TV підключаються до інтернету через кабель, але також більшість з них оснащені бездротовим модулем, тобто можуть підключатися до Wi-Fi.

Які можливості подарує smart TV?

Не беручи до уваги відсутність таких функцій, як електронна пошта або редагування текстів, «розумний» телевізор дуже схожий на комп'ютер. Він дає можливість шерстити інтернет, дивитися YouTube і спілкуватися в соціальних мережах. Багато з них підтримують роботу з флешками. Тобто, ви можете переглядати відео і фото зі свого usb-накопичувача.

Але не кожен звичайний користувач візьметься відразу серфити інтернет або спілкуватися в соцмережах за допомогою телевізора. Тому, як і раніше, можна говорити про те, що можливість переглядати контент у вільний час, а не за ТВ-програмою – одна з найкращих і найбільш корисних функцій «розумних» телевізорів. Будь-які серіали, передачі, спортивні матчі, які ви пропустите, можна буде переглянути пізніше.

Зі smart TV ви зможете дивитися як звичайні ТВ-канали, так і вибирати фільми, передачі або спорт-матчі, які вам до душі, насолоджуючись домашнім кінотеатром. Відео ігри – ще одна важлива перевага для деяких сімей, а також можливість зв'язуватися з друзями через Skype і інші месенджери.

А що якщо я не хочу купувати новий телевізор?

Якщо ви порівняно недавно купили звичайний телевізор і поки не збираєтеся купувати новий, ви можете купити для нього смарт-приставку і насолоджуватися тим самим функціоналом.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас