Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як правильно харчуватися на роботі

Як правильно харчуватися на роботі

Сучасне життя напрочуд динамічне. За просуванням до поставленої цілі, за вирішенням безлічі завдань, людина нерідко не знаходить часу просто сісти й поїсти. Важко навіть визначити, що гірше: зовсім «забути» про обід чи перекусити фаст-фудом, яблуком, кавою тощо. Неправильне харчування на роботі досить швидко дає про себе знати. За свідченням МОЗ, воно є причиною 2/3 усіх хвороб, з якими до лікарів звертаються пацієнти. Серед них: проблеми зі шлунково-кишковим трактом, серцево-судинною системою, онкологія, діабет, порушення обміну речовин і навіть проблеми з диханням!

Здавна відомо, що здоров’я людини на 70% залежить від того, як вона харчується. У обов’язковому порядку людина має снідати. Та реалії сьогодення, нажаль, не завжди дають працюючій людині таку можливість. Тож основна ставка – на обід.

На щастя, сьогодні є такі сервіси доставки бізнес-ланчів в офіс, як Fommi Foods! На сайті fommi-foods.com ви можете замовити смачний і корисний комплексний обід на будь-який смак та гаманець. Плюс, тут діє система винагород – накопичуючи бали за замовлення, ви зможете витрачати їх на оплату бізнес-ланчів у майбутньому. А щоби ваше харчування на роботі було дійсно повноцінним і збалансованим, команда Fommi Foods ділиться своїми корисними порадами…

Як повноцінно харчуватися в офісі?

Щоб правильно харчуватися на роботі, слід забути про перекуси, щоб не псувати своє здоров’я, і підійти до цього процесу максимально відповідально. Корисний обід обов’язково має складатися із гарячої їжі та містити:

1. Закуску – невелику за обсягом страву гострого чи солонуватого смаку (наприклад, салат).

2. Першу страву – суп, борщ, солянку, окрошку тощо.

Закуска та перша страва підвищують апетит, сприяють виділенню шлункового соку та ферментів, щоб підготувати організм до основної їжі.

3. Другу страву, що є основною і покликана максимально добре наситити організм корисними та поживними речовинами. Це може бути, наприклад, каша чи макарони, страва з м’яса чи риби. Часто подається із соусом.

4. Десерт, який забезпечує організм необхідними йому цурками й енергією, та просто приносить задоволення.

Ви скажете: «Для правильного обіду на роботу потрібно носити пів-холодильника». Зовсім не обов’язково! Справжньою знахідкою для працюючої людини є можливість замовити в офіс бізнес-ланч. Саме над цим щоденно трудиться Fommi-foods. Тут можна замовити не лише комплексний обід, який здатен наповнити вас енергією для подальших трудових звершень, але й сформувати власне індивідуальне меню залежно від ваших вподобань чи, можливо, рекомендацій вашого дієтолога. Оскільки всі страви готуються «тут і зараз» (без використання напівфабрикатів), доведеться почекати на доставку хвилин шістдесят. Але обід того вартий! Приємним бонусом буде подаруночок – справжній глиняний горщик, у якому доставляється обід, можна залишити собі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас