Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що дарувати чоловікам на День Козацтва

Що дарувати чоловікам на День Козацтва
 

14 жовтня Україна святкуватиме День Козацтва. В цей день прийнято вітати усіх чоловіків, оскільки кожен із них являється дійсним чи майбутнім захисником своєї рідної землі. Можна привітати своїх дорогих чоловіків (чоловіка, сина, батька, брата, друга тощо) приємними теплими словами, висловленими усно чи записаними на вітальній листівці. А можна презентувати їм подарунок.

То що ж дарувати чоловікам на День Козацтва?

Доречно на День Козацтва дарувати чоловікам тематичні подарунки. Наприклад:

- статуетки та сувеніри військової і козацької тематики (статуетка козака чи гармати, козацька булава чи люлька; картина з зображенням козака тощо);

- торт із прикрасами військової тематики чи шоколадні вироби у формі зброї або військової техніки тощо;

- зброя (якщо чоловік нею цікавиться);

- вишиванка як символ України, яку чоловік покликаний захищати;

- шкіряний ремінь армійського типу (якщо він вписується у стиль чоловіка).

Також можна подарувати чоловікові те, що йому наразі необхідно, прив’язавши це до свята фразою: «Нехай цей подарунок підніме тобі настрій і бойовий дух!». Тут можуть бути самі різні варіанти в залежності від інтересів (хобі) і потреб чоловіка.

До найбільш популярних не тематичних подарунків на День Козацтва відносяться такі:

1. Парфуми чи туалетна вода. Потрібно орієнтуватися у смаках чоловіка стосовно парфумів, щоб не прогадати, адже в такому разі чоловік може просто не користуватися цим подарунком.

2. Доглядовий туалетний набір. До нього входять зазвичай гель для душу та антиперспірант. Як і в попередньому варіанті, слід правильно підібрати запах цього набору.

3. Якісний канцелярський виріб: шкіряний блокнот, фірмова кулькова ручка тощо.

4. Популярний предмет електроніки (наприклад, ґаджет, аксесуар до смартфону, ноутбук). Якщо ви знаєте, що чоловік цікавиться такими речами чи потребує їх, слід все ж запитати, яким конкретно має бути цей подарунок (розмір, набір функціональних можливостей та інше), щоб не побачити в його очах розчарування. Звичайно, це зіпсує сюрприз, зате чоловік отримає саме те, що й хотів.

5. Одяг. Темою не одного анекдоту стала шкідлива звичка жінок дарувати чоловікам шкарпетки. Тож, щоб порадувати чоловіка, презентуйте йому або той предмет одягу, який він хоче (потурбуйтеся про відповідність розміру та кольору!), або класичний чоловічий набір: запонки, краватка й затискач для неї.

6. Подарунки, які стосуються хобі чоловіка. Наприклад, спінінг, якщо чоловік полюбляє рибалити.

7. Подарунки, які стосуються потреб. До них відносяться усі ті предмети, які потрібні чоловікові саме зараз. Це може бути навіть парасолька. Головне ваше завдання – точно знати, що чоловік хотів би мати цю річ.

Тож, який подарунок зробити чоловікові на День Козацтва – тематичний або ж загальний – обирати вам. Головне, щоб він був піднесений із любов’ю.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас