Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Математичні цікавинки: весела математика для дітей

Математичні цікавинки: весела математика для дітей

А ваша дитина вже може порахувати скільки коштуватиме 3 упаковки йогурту? А 6? А скільки смаколиків можна купити на 200 гривень? Чи скільки днів потрібно відкладати кишенькових грошей, щоб купити омріяну річ? А яка відстань від дому до дитячого майданчику? Та як перетворити вивчення математики в цікаву гру?

Кожен день ми зустрічаємось з математикою, адже це те, що нас оточує. Вона розвиває логічне мислення, допомагає краще розв’язувати проблеми та зрозуміти світ. Щоб малеча захопилася точною наукою - станьте прикладом для своєї дитини. Допомагайте використовувати математику в повсякденному житті: розраховуючись в супермаркеті, оплачуючи комунальні послуги, дивлячись використані мегабайти, чи роблячи ремонт у квартирі. А також в ігровій та оригінальній формі вирішуйте різноманітні завдання.

Енциклопедія-комікс. Число та цифра

В пригоді стане “Енциклопедія-комікс. Число та цифра” (ТМ “АРТ” вид-во “Ранок”). Головний герой - не цифра і не число, а Суперкіт. Одного разу його намалював хлопчик у своєму зошиті з математику. І з того часу він став вірним другом дітлахів. Суперкіт познайомить малечу із сусідами чисел (сусіди числа), розповість у кого є пара, а в кого її немає (парні, непарні числа), хто із чисел круглий, а хто ні. Повідає секрети про систему чисел племен Майа, Давнього Єгипту, Риму, Київської Русі, чи навіть інопланетян та промурмотить історію створення приладів для лічби й рахування.

Енциклопедія-комікс. Число та цифра

Ця новинка з яскравими та фановими ілюстраціями. Матеріал подано лаконічно, доволі легко та доступно. Таке нестандартне поєднання захоплює малечу. Діти поринають в пригоди разом з котом, навіть не помічаючи, що виконує математичні завдання. Крок за кроком, математика стає цікавою грою та невід’ємною частиною життя. Енциклопедія-комікс не містить сухого викладу матеріалу, незліченну кількість формул та визначень. Від самого початку і до кінця вивчення математики проходить захопливо. Як це все працює? Легко: картинка + числа + динамічний образ. Завдяки такому рішенню дітлахи з великою зацікавленістю разом із Супергероєм будуть знайомитися з видатними математиками, уважно слідкуватимуть за подіями, які розвиваються на картинках, замислюватимуться над різноманітними вправами та розв’яжуть чималу кількість корисних та захоплюючих завдань і ребусів.

Енциклопедія-комікс. Число та цифра

Малеча вивчає математику, тренує мозок, дізнається нове та роздивляється веселий комікс! І не дивуйтеся, якщо в зошитах вашого школярика з’явиться Суперкіт – вірний математичний друг та помічник.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас