Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

3 причини користуватися послугами ательє

3 причини користуватися послугами ательє
 

Одяг грає важливу роль в самовираженні і підвищенні самооцінки. Коли ви добре одягаєтеся, то відчуваєте себе впевненіше. Але зверніть увагу: коли ми надягаємо дизайнерський одяг чи шиємо щось на замовлення, то відчуваємо себе ще в рази краще.

Речі, зшиті або підшиті на замовлення досвідченим кравцем, як в masterskaya24.com.ua, створюють враження, що цей одяг був створений саме для вас. Будь то весільна сукня, офісний піджак або навіть casual спідниця, ця річ сидітиме на вас ідеально і на порядок поліпшить ваш зовнішній вигляд, що асоціюється у людей з більшим достатком. І навіть купуючи готовий одяг і підшиваючи/ перешиваючи його на себе, ви зможете одягатися так, як це необхідно для досягнення ваших цілей і інтересів.

Якщо ви все ще сумніваєтеся, чи варто шити або перешивати одяг в ательє, подумайте про те, які переваги ви від цього отримаєте...

Кілька хороших причин скористатися послугами ательє

Причина 1: Можливість поповнити гардероб речами, які вам дійсно підходять

Якщо у вас, наприклад, не зовсім стандартна фігура (маленький або, навпаки, дуже великий зріст), вам може бути складно підібрати одяг в звичайних магазинах. В цьому випадку грамотна робота кравця допоможе «підігнати» одяг під вас або створити річ з нуля. В такому одязі ви будете виглядати зовсім по-іншому, ви будете подобатися собі, виглядати не так, як всі інші і вигідно виділятися з натовпу.

Давно минув той час, коли ми носили не зовсім підходящий одяг, відчували себе невпевнено, і це було звичною справою. У сучасному світі ставка робиться на зовнішній вигляд – на роботі ви повинні виглядати елегантно і професійно, а в повсякденному житті – стильно, як би просто ви не були одягнені. Тому послуги хорошого ательє будуть як ніколи доречними практично кожній сучасній людині.

Причина 2: Ви завжди будете створювати гарне враження

Ви не можете не визнавати факту, що сьогодні ми живемо в дуже конкурентному середовищі, де за визнання доводиться боротися. І зовнішній вигляд відіграє ключову роль в тому, яке враження про нас складається у оточуючих. Від цього залежить те, як вони починають з нами взаємодіяти. Люди завжди поважають тих, хто добре одягнений. І хороший кравець дійсно може допомогти вам в цьому. Він зможе «посадити» одяг ідеально по вашій фігурі, а також з нуля розробити річ, яка буде ідеально вам підходити як по фігурі, так і за індивідуальним стилем.

Такий одяг допоможе створювати краще враження на співбесідах, побаченнях, на роботі і при повсякденному спілкуванні з людьми. Він працюватиме тільки в ваших інтересах, допомагаючи швидше домагатися бажаних успіхів.

Причина 3: Ви будете почуватися впевненіше

Одягаючись добре, ви неодмінно почнете почуватися набагато краще. Ви завжди будете відчувати себе «у своїй тарілці» і забудете про незручності і дискомфорт через речі, які сидять неідеально. Комфорт і привабливість – ось, що подарує вам одяг, зшитий або підшитий під вас в хорошому ательє.

Крім того, дослідження показали, що ідеально зшитий одяг покращує когнітивні здібності, сприяє самовираженню і залученню до свого кола спілкування цікавих людей, тим самим підвищуючи самооцінку. На людей, одягнених стильно і акуратно, навколишні завжди дивляться, як на природного лідера.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас